GÖRDESLİLER AŞINI MEHMETÇİK İLE PAYLAŞTI

GÖRDES (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2018 - 10:31, Güncelleme: 17.04.2018 - 10:31
 

GÖRDESLİLER AŞINI MEHMETÇİK İLE PAYLAŞTI

Gördes'te İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı önderliğinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Suriye'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler ve güvenlik güçlerine destek amacıyla kermes düzenlendi.
Gördes Engelliler Parkı'nda düzenlenen kermese İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş.Fazıl Kalyon, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, okul müdürleri, daire müdürleri, STK başkanları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. TEK YUMRUK, TEK VÜCUDUZ Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Muhammet Akyol,Bugün Gördes yine bir güzelliği yaşıyor.Yine hep birlikte tek vücut, tek yumruk bu birlikteliğimizi Cenab-ı Allah daim eylesin diliyorum.Bugüne kadar bir çok şehidimiz oldu.Bugün Şırnak'ta 3 tane daha şehidimizin olduğunu öğrendik.Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Gördeslilerin bir kez daha Afrin'deki Mehmetçiğe sahip çıkmak için meydanları doldurduğuna dikkat çeken Başkan Akyol, "Öğrencisi ile öğretmeni ile hanımlarıyla, herkes bugün burada evindeki tarhanası, bulguruyla, zeytinyağıyla, yumurtasıyla neyi var ise evinden bugün buraya getirdi ve Afrin'e, Mehmetçiğe destek için buraya geldi. Öğrenci kardeşimiz cebindeki harçlığı harcıyor destek vermek için,bizim bu duyarlı toplumumuz var olduğu sürece kimse bizi yıkamaz" diye konuştu. YARISI MEHMETÇİK VAKFI'NA YARISI TSK GÜÇLENDİRME VAKFI'NA Ardından ilçe Kaymakamı Fatih Ayaz da; "Bu kermesin yapılmasında emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bugünkü yapılan kermesin hasılatının yarısını Mehmetçik Vakfına, yarısını da Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışlayacağız" dedi.  
Gördes'te İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı önderliğinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Suriye'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler ve güvenlik güçlerine destek amacıyla kermes düzenlendi.
Gördes Engelliler Parkı'nda düzenlenen kermese İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş.Fazıl Kalyon, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, okul müdürleri, daire müdürleri, STK başkanları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


TEK YUMRUK, TEK VÜCUDUZ
Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Muhammet Akyol,Bugün Gördes yine bir güzelliği yaşıyor.Yine hep birlikte tek vücut, tek yumruk bu birlikteliğimizi Cenab-ı Allah daim eylesin diliyorum.Bugüne kadar bir çok şehidimiz oldu.Bugün Şırnak'ta 3 tane daha şehidimizin olduğunu öğrendik.Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Gördeslilerin bir kez daha Afrin'deki Mehmetçiğe sahip çıkmak için meydanları doldurduğuna dikkat çeken Başkan Akyol, "Öğrencisi ile öğretmeni ile hanımlarıyla, herkes bugün burada evindeki tarhanası, bulguruyla, zeytinyağıyla, yumurtasıyla neyi var ise evinden bugün buraya getirdi ve Afrin'e, Mehmetçiğe destek için buraya geldi. Öğrenci kardeşimiz cebindeki harçlığı harcıyor destek vermek için,bizim bu duyarlı toplumumuz var olduğu sürece kimse bizi yıkamaz" diye konuştu.



YARISI MEHMETÇİK VAKFI'NA YARISI TSK GÜÇLENDİRME VAKFI'NA
Ardından ilçe Kaymakamı Fatih Ayaz da; "Bu kermesin yapılmasında emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bugünkü yapılan kermesin hasılatının yarısını Mehmetçik Vakfına, yarısını da Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışlayacağız" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.