800 bin lira alacağı olan esnaf, sitem ederek veresiye defterini sobada yaktı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2025 - 12:12, Güncelleme: 07.03.2025 - 11:54
 

800 bin lira alacağı olan esnaf, sitem ederek veresiye defterini sobada yaktı

800 bin lira alacağı olan esnaf, sitem ederek veresiye defterini sobada yaktı
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde borcunu ödemeyenlere sitem eden esnaf, 800 bin liraya yakın alacaklarını kaydettiği veresiye defterini, "Bana kimsenin borcu yok, ben herkese hakkımı helal ediyorum. Bundan sonra dükkanımın önünden geçin selam verin ama veresiyeyi ben değil, siz öldürdünüz" diyerek sobada yaktı.Edinilen bilgiye göre, 2019 yılından bu yana tuttuğu veresiye defterindeki yaklaşık 800 bin lirayı alamayan 11 yıllık esnaf Niyazi Taş, kendini kayda alarak veresiye defterini sobada cayır cayır yaktı. Alacaklı olduğu insanlara mesaj veren Taş, "2019’dan itibaren müşterilerimizin çoğalmasıyla vereseyi defteri tutmaya başladım. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan da dükkanımızı kapattık. Her Ramazan’a girerken müşterilerimizi arıyoruz, borçlarını hatırlatıyoruz. Veresiye defterinin için de öyle şeyler var ki. Mesela dükkana gelip yemeğini yemiş, sonradan ’Veririm’ demiş ve benden pazar parası istemiş, onu da vermişim. Böyle müşterilerimizde var. Telefonla aradığım müşterilerimizin çoğu maalesef borcunu ödemedi. Bende 2019’dan bu yana tutmuş olduğum veresiye defterindeki yaklaşık 800 bin liralık alacağımı kendi irademle yakmak istiyorum. Bana kimsenin borcu yok ben herkese hakkımı helal ediyorum. Bundan sonra dükkanımın önünden geçin selam verin. Ama veresiyeyi ben değil, siz öldürdünüz" diyerek 800 bin liralık alacaklarının yazılı olduğu defteri sobaya atıp yaktı.
800 bin lira alacağı olan esnaf, sitem ederek veresiye defterini sobada yaktı
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde borcunu ödemeyenlere sitem eden esnaf, 800 bin liraya yakın alacaklarını kaydettiği veresiye defterini, "Bana kimsenin borcu yok, ben herkese hakkımı helal ediyorum. Bundan sonra dükkanımın önünden geçin selam verin ama veresiyeyi ben değil, siz öldürdünüz" diyerek sobada yaktı.
Edinilen bilgiye göre, 2019 yılından bu yana tuttuğu veresiye defterindeki yaklaşık 800 bin lirayı alamayan 11 yıllık esnaf Niyazi Taş, kendini kayda alarak veresiye defterini sobada cayır cayır yaktı. Alacaklı olduğu insanlara mesaj veren Taş, "2019’dan itibaren müşterilerimizin çoğalmasıyla vereseyi defteri tutmaya başladım. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan da dükkanımızı kapattık. Her Ramazan’a girerken müşterilerimizi arıyoruz, borçlarını hatırlatıyoruz. Veresiye defterinin için de öyle şeyler var ki. Mesela dükkana gelip yemeğini yemiş, sonradan ’Veririm’ demiş ve benden pazar parası istemiş, onu da vermişim. Böyle müşterilerimizde var. Telefonla aradığım müşterilerimizin çoğu maalesef borcunu ödemedi. Bende 2019’dan bu yana tutmuş olduğum veresiye defterindeki yaklaşık 800 bin liralık alacağımı kendi irademle yakmak istiyorum. Bana kimsenin borcu yok ben herkese hakkımı helal ediyorum. Bundan sonra dükkanımın önünden geçin selam verin. Ama veresiyeyi ben değil, siz öldürdünüz" diyerek 800 bin liralık alacaklarının yazılı olduğu defteri sobaya atıp yaktı.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.