BAŞKAN AKIN VE EKİBİ TAM KADRO SAHADA

MANİSA GÜNDEMİ 02.06.2023 - 15:01, Güncelleme: 02.06.2023 - 15:06
 

BAŞKAN AKIN VE EKİBİ TAM KADRO SAHADA

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesinden Turgutlu Belediyesine devredilen alanlarda incelemeler gerçekleştirdi. Başkan Akın, “Herkesin mutlu olacağı bir Turgutlu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın haftanın son mesai gününe sahada başladı. Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Emrah Kanık, Zabıta Müdürü Hasan Kızıl ile birlikte şehir turu atan Başkan Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesinden Turgutlu Belediyesine devredilen noktalarda inceleme ve kontrollerini gerçekleştirdi. İlk olarak Turgutlu Belediyesi sorumluluğuna geçen, kentin kalbi durumundaki Atatürk Bulvarı ve Yedi Eylül Yolu üzerinde incelemelerini yapan Başkan Çetin Akın ve beraberindeki heyet, bu alanlarda gerçekleştirilecek çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulundu.  CUMARTESİ PAZARI’NDA İNCELEME Atatürk Bulvarı ve Yedi Eylül Yolu’nun ardından sonraki durak ise Başkan Çetin Akın’ın Turgutlu halkının malını Turgutlu’ya geri kazandıracağının sözünü vererek tapusunu geri aldığı Cumartesi Pazarı oldu. Geçtiğimiz günlerde yoğun yağış sebebiyle su taşkınlarının yaşandığı Cumartesi Pazarı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili olarak planlamalar yapıldı. Başkan Çetin Akın, başkan yardımcıları ve daire müdürleri son olarak İstasyonaltı Mahallesine kazandırılan Şehit Ali Gaffar Okkan Spor Tesisi’ni de ziyaret ederek tesis içerisinde yürütülecek olan bakım ve onarım çalışmaları hakkında istişarelerini gerçekleştirdi.  “MODERN VE GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK” Kentin farklı noktalarında gerçekleştirdiği inceleme turu hakkında açıklama yapan Başkan Çetin Akın, “Başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve teknik personelimiz ile birlikte geçmiş dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesine devredilen ve uzun uğraşlar sonucunda Belediyemize geri kazandırdığımız caddelerde, sokaklarda, Cumartesi Pazarı’mızda incelemelerimizi gerçekleştirdik. Yapacağımız çalışmaların planlarını oluşturduk. Devraldığımız bölgeler kısa süre içerisinde daha modern ve güzel bir görünüme kavuşacak. Herkesin mutlu olacağı bir Turgutlu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Musa AKAR
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesinden Turgutlu Belediyesine devredilen alanlarda incelemeler gerçekleştirdi. Başkan Akın, “Herkesin mutlu olacağı bir Turgutlu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın haftanın son mesai gününe sahada başladı. Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Emrah Kanık, Zabıta Müdürü Hasan Kızıl ile birlikte şehir turu atan Başkan Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediyesinden Turgutlu Belediyesine devredilen noktalarda inceleme ve kontrollerini gerçekleştirdi. İlk olarak Turgutlu Belediyesi sorumluluğuna geçen, kentin kalbi durumundaki Atatürk Bulvarı ve Yedi Eylül Yolu üzerinde incelemelerini yapan Başkan Çetin Akın ve beraberindeki heyet, bu alanlarda gerçekleştirilecek çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulundu. 

CUMARTESİ PAZARI’NDA İNCELEME

Atatürk Bulvarı ve Yedi Eylül Yolu’nun ardından sonraki durak ise Başkan Çetin Akın’ın Turgutlu halkının malını Turgutlu’ya geri kazandıracağının sözünü vererek tapusunu geri aldığı Cumartesi Pazarı oldu. Geçtiğimiz günlerde yoğun yağış sebebiyle su taşkınlarının yaşandığı Cumartesi Pazarı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili olarak planlamalar yapıldı. Başkan Çetin Akın, başkan yardımcıları ve daire müdürleri son olarak İstasyonaltı Mahallesine kazandırılan Şehit Ali Gaffar Okkan Spor Tesisi’ni de ziyaret ederek tesis içerisinde yürütülecek olan bakım ve onarım çalışmaları hakkında istişarelerini gerçekleştirdi. 

“MODERN VE GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

Kentin farklı noktalarında gerçekleştirdiği inceleme turu hakkında açıklama yapan Başkan Çetin Akın, “Başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve teknik personelimiz ile birlikte geçmiş dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesine devredilen ve uzun uğraşlar sonucunda Belediyemize geri kazandırdığımız caddelerde, sokaklarda, Cumartesi Pazarı’mızda incelemelerimizi gerçekleştirdik. Yapacağımız çalışmaların planlarını oluşturduk. Devraldığımız bölgeler kısa süre içerisinde daha modern ve güzel bir görünüme kavuşacak. Herkesin mutlu olacağı bir Turgutlu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Musa AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.