Büyükşehir, Ozanca’da asfalt zemin çalışmalarını tamamladı

ÇEVRE 07.06.2023 - 12:31, Güncelleme: 07.06.2023 - 12:31
 

Büyükşehir, Ozanca’da asfalt zemin çalışmalarını tamamladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gölmarmara ilçesinde Ozanca Mahallesinin yolu asfalt atımına hazır hale getirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, asfalt öncesi zemin çalışmaları tamamlanan mahalleyi ziyaret etti. Ozanca Muhtarı Gürsel Tan da, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Öztozlu’ya çiçek takdiminde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılı asfalt sezonu kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Müdürü Kağan Tunçelli ile birlikte zemin düzenleme işlemleri tamamlanan ve asfalt atımına hazır hale gelen Ozanca Mahallesini ziyaret etti.    ASFALT SEZONU HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ    Büyükşehir Belediyesi heyetini Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, Değnekler Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çetindur, Kayaaltı Mahalle Muhtarı Nevzat Başaran ve Tiyenli Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin mahalle meydanında karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, muhtarlarla yaptığı görüşmede 2023 yılı asfalt sezonu planlamaları hakkında bilgiler verdi. Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahalle ziyareti sırasında Ozancalı vatandaşların talep ettiği dev Türk Bayrağı ve bayrak direğinin montajının da kısa süre içerisinde yapılacağını söyledi.    MUHTARLAR TEŞEKKÜRLERİNİ DİLE GETİRDİ    Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “Cengiz Ergün Başkanıma ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay beye teşekkür ediyorum, mahallemize yapılan hizmetler çok güzel. Su, kanalizasyon çalışmaları yapıldı, yol çalışmaları devam ediyor. Köyden mahalleye döndüğümüzden beri istediğimiz her hizmeti alıyoruz. Büyükşehir’in kapıları bizlere her zaman açık. Hiçbir eksiğimiz yok. Her zaman desteğimiz Başkanımızın arkasında o da hizmetleri bize veriyor, Allah razı olsun.”    “YOL ÇALIŞMASI DA DEVAM EDİYOR”   Değnekler Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çetindur, “Şu anda mahallemizde altyapı çalışmaları yapılmakta, yol çalışması da devam ediyor. Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere, tüm daire amirlerimize teşekkür ederim.”   “ÇOK MEMNUNUZ”      Kayaaltı Mahalle Muhtarı Nevzat Başaran, “Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çok memnunuz.”     “TEŞEKKÜR EDİYORUZ”   Tiyenli Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin, “Mahallemize beton asfalt çalışmaları geçtiğimiz yıllarda yapıldı, teşekkür ediyoruz.” BELGİN KOÇAK
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gölmarmara ilçesinde Ozanca Mahallesinin yolu asfalt atımına hazır hale getirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, asfalt öncesi zemin çalışmaları tamamlanan mahalleyi ziyaret etti. Ozanca Muhtarı Gürsel Tan da, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Öztozlu’ya çiçek takdiminde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılı asfalt sezonu kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Müdürü Kağan Tunçelli ile birlikte zemin düzenleme işlemleri tamamlanan ve asfalt atımına hazır hale gelen Ozanca Mahallesini ziyaret etti. 

 

ASFALT SEZONU HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ 

 

Büyükşehir Belediyesi heyetini Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, Değnekler Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çetindur, Kayaaltı Mahalle Muhtarı Nevzat Başaran ve Tiyenli Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin mahalle meydanında karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, muhtarlarla yaptığı görüşmede 2023 yılı asfalt sezonu planlamaları hakkında bilgiler verdi. Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün mahalle ziyareti sırasında Ozancalı vatandaşların talep ettiği dev Türk Bayrağı ve bayrak direğinin montajının da kısa süre içerisinde yapılacağını söyledi. 

 

MUHTARLAR TEŞEKKÜRLERİNİ DİLE GETİRDİ 

 

Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “Cengiz Ergün Başkanıma ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay beye teşekkür ediyorum, mahallemize yapılan hizmetler çok güzel. Su, kanalizasyon çalışmaları yapıldı, yol çalışmaları devam ediyor. Köyden mahalleye döndüğümüzden beri istediğimiz her hizmeti alıyoruz. Büyükşehir’in kapıları bizlere her zaman açık. Hiçbir eksiğimiz yok. Her zaman desteğimiz Başkanımızın arkasında o da hizmetleri bize veriyor, Allah razı olsun.” 

 

“YOL ÇALIŞMASI DA DEVAM EDİYOR”

 

Değnekler Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çetindur, “Şu anda mahallemizde altyapı çalışmaları yapılmakta, yol çalışması da devam ediyor. Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere, tüm daire amirlerimize teşekkür ederim.”

 

“ÇOK MEMNUNUZ” 

 

 

Kayaaltı Mahalle Muhtarı Nevzat Başaran, “Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çok memnunuz.”

 

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Tiyenli Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin, “Mahallemize beton asfalt çalışmaları geçtiğimiz yıllarda yapıldı, teşekkür ediyoruz.” BELGİN KOÇAK

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.