DOĞAL YAŞAM ALANI İÇİN İLK ADIM ATILDI

TURGUTLU 05.08.2025 - 11:45, Güncelleme: 05.08.2025 - 11:45
 

DOĞAL YAŞAM ALANI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Turgutlu Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarının daha sağlıklı, güvenli ve doğal koşullarda yaşayabilmeleri adına önemli bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Başkan Çetin Akın, “Projelendirme aşamasına başlayacağımız bu projemizle, can dostlarımıza konforlu bir yaşam alanı sunacağız” dedi.
Turgutlu Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarının temiz, sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşayabilmeleri amacıyla ‘Doğal Yaşam Alanı’ projesi için çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın öncülüğünde yürütülen saha çalışmalarıyla, projenin hayata geçirilmesi planlan alanda kapsamlı incelemeler gerçekleştirildi ve yer tespitinde bulunuldu. İncelemelerde, projenin uygulanacağı alanın fiziki koşulları ve doğal yaşamın korunmasına yönelik kriterler de değerlendirildi. YER TESPİTİ YAPILDI Başkan Çetin Akın’ın incelemelerine Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Uğur Bayıl, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ali Rıza Kıran, Evren Erbaş Ser, daire müdürleri ve teknik ekipler eşlik etti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Hayatı paylaştığımız sahipsiz dostlarımızın temiz, sağlıklı, güvenli ve doğal bir ortamda yaşayabilmeleri adına hayata geçirmeyi planladığımız ‘doğal yaşam alanı’ projemizle ilgili olarak Kaymakamımız Selami Kapankaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Uğur Bayıl, Başkan Yardımcılarımız Ali Rıza Kıran, Evren Erbaş Ser ve daire müdürlerimizle birlikte yer tespitinde bulunduk. Projelendirme aşamasına başlayacağımız bu projemizle, can dostlarımıza konforlu bir yaşam alanı sunacağız. Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi. (Ahmet İlhan Sağlam)
Turgutlu Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarının daha sağlıklı, güvenli ve doğal koşullarda yaşayabilmeleri adına önemli bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Başkan Çetin Akın, “Projelendirme aşamasına başlayacağımız bu projemizle, can dostlarımıza konforlu bir yaşam alanı sunacağız” dedi.

Turgutlu Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarının temiz, sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşayabilmeleri amacıyla ‘Doğal Yaşam Alanı’ projesi için çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın öncülüğünde yürütülen saha çalışmalarıyla, projenin hayata geçirilmesi planlan alanda kapsamlı incelemeler gerçekleştirildi ve yer tespitinde bulunuldu. İncelemelerde, projenin uygulanacağı alanın fiziki koşulları ve doğal yaşamın korunmasına yönelik kriterler de değerlendirildi.

YER TESPİTİ YAPILDI

Başkan Çetin Akın’ın incelemelerine Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Uğur Bayıl, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ali Rıza Kıran, Evren Erbaş Ser, daire müdürleri ve teknik ekipler eşlik etti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Hayatı paylaştığımız sahipsiz dostlarımızın temiz, sağlıklı, güvenli ve doğal bir ortamda yaşayabilmeleri adına hayata geçirmeyi planladığımız ‘doğal yaşam alanı’ projemizle ilgili olarak Kaymakamımız Selami Kapankaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Uğur Bayıl, Başkan Yardımcılarımız Ali Rıza Kıran, Evren Erbaş Ser ve daire müdürlerimizle birlikte yer tespitinde bulunduk. Projelendirme aşamasına başlayacağımız bu projemizle, can dostlarımıza konforlu bir yaşam alanı sunacağız. Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi. (Ahmet İlhan Sağlam)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.