DOSTUNUN ACI HABERİNE SADECE 15 DAKİKA DAYANABİLDİ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2026 - 10:16, Güncelleme: 15.05.2026 - 10:16
 

DOSTUNUN ACI HABERİNE SADECE 15 DAKİKA DAYANABİLDİ!

Manisa’da yıllardır süren dostluklarıyla tanınan esnaflar Coşkun Burlu (52) ile Bülent Şen (54), geçirdikleri kalp krizleri sonucu yaklaşık 15 dakika arayla yaşama veda etti. Rahatsızlanan arkadaşına ilk müdahaleyi yapıp hastaneye yetiştiren Bülent Şen, acil servis bahçesinde iyi haber beklerken fenalaşarak hayatını kaybetti.
Manisa merkezinde esnaflık yapan iki yakın arkadaşın, sadakat ve yardımlaşma mücadelesiyle başlayan amansız gecesi, tıp dünyasında ender görülen trajik bir ölüm zinciriyle noktalandı. Kentte büyük üzüntü yaratan acı olayın ardından iki yakın dost, Hatuniye Camii'nde düzenlenen ortak törenle son yolculuklarına uğurlandı. YARDIM ÇIĞLIĞIYLA BAŞLAYAN ZAMANLA YARIŞ Manisa'da esnaflık yapan 52 yaşındaki Coşkun Burlu, gece saat 01.00 sularında aniden rahatsızlanması üzerine en yakın dostu 54 yaşındaki Bülent Şen'i arayarak yardım talep etti. Arkadaşının çağrısı üzerine hızla olay yerine intikal eden Şen, Burlu’nun durumunun ağırlaşması üzerine bir yandan 112 Acil Çağrı Merkezini bilgilendirdi, diğer yandan sağlık ekipleri gelene kadar soğukkanlılığını koruyarak arkadaşına kalp masajı uygulamaya başladı. ACİL SERVİS BAHÇESİNDE İKİNCİ KALP KRİZİ Olay yerine ulaşan ambulans ekiplerinin müdahalesiyle kalbi yeniden çalıştırılan Coşkun Burlu, acil kodla Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Arkadaşının durumunu takip etmek üzere kendi imkanlarıyla hastaneye giden Bülent Şen, acil servisin önünde umutlu bir haber beklemeye başladı. Ancak dostunun hayati tehlikesinin yarattığı yoğun duygusal stres altında kalan Şen, hastane bahçesinde aniden yere yığıldı. KIRMIZI ALANDA YAN YANA MÜDAHALE Yaşanan olağanüstü süreci aktaran Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Neslim Yağlı, hastanede aynı dakikalarda iki büyük dramın yaşandığını belirtti. İlk olarak saat 01.30 sularında ambulansla getirilen Burlu'ya müdahale edildiği esnada bahçeden bayılma ihbarı aldıklarını kaydeden Başhekim Yağlı, yere yığılan kişinin ilk hastanın yakın dostu Bülent Şen olduğunu saptadıklarını ifade etti. Her iki ismin de acil servisin kırmızı alanında, yan yana yataklarda hayata döndürülmeye çalışıldığını ancak tüm tıbbi operasyonlara rağmen ikisinin de kurtarılamadığını açıkladı. SON YOLCULUKTA DA AYRILMADILAR Evli ve ikişer çocuk babası olan esnafların ani vefatı, Manisa iş dünyasını ve ailelerini derinden sarstı. Yıllarca omuz omuza çalışan iki dost için Hatuniye Camii’nde ortak cenaze merasimi düzenlendi. Törene Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay, eğitim ve ticaret dünyasının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını kıldıran İmam Adem Karakuş, merhum Bülent Şen’in dostunu yaşatmak için gösterdiği insani gayretin önemine değinerek, yaşanan acının büyüklüğüne kalbinin mukavemet gösteremediğini ifade etti. Helallik alınmasının ardından iki yakın arkadaşın tabutları omuzlar üzerinde taşınarak Kırtık Mezarlığı’nda toprağa verildi. (İHA)
Manisa’da yıllardır süren dostluklarıyla tanınan esnaflar Coşkun Burlu (52) ile Bülent Şen (54), geçirdikleri kalp krizleri sonucu yaklaşık 15 dakika arayla yaşama veda etti. Rahatsızlanan arkadaşına ilk müdahaleyi yapıp hastaneye yetiştiren Bülent Şen, acil servis bahçesinde iyi haber beklerken fenalaşarak hayatını kaybetti.

Manisa merkezinde esnaflık yapan iki yakın arkadaşın, sadakat ve yardımlaşma mücadelesiyle başlayan amansız gecesi, tıp dünyasında ender görülen trajik bir ölüm zinciriyle noktalandı. Kentte büyük üzüntü yaratan acı olayın ardından iki yakın dost, Hatuniye Camii'nde düzenlenen ortak törenle son yolculuklarına uğurlandı.

YARDIM ÇIĞLIĞIYLA BAŞLAYAN ZAMANLA YARIŞ

Manisa'da esnaflık yapan 52 yaşındaki Coşkun Burlu, gece saat 01.00 sularında aniden rahatsızlanması üzerine en yakın dostu 54 yaşındaki Bülent Şen'i arayarak yardım talep etti. Arkadaşının çağrısı üzerine hızla olay yerine intikal eden Şen, Burlu’nun durumunun ağırlaşması üzerine bir yandan 112 Acil Çağrı Merkezini bilgilendirdi, diğer yandan sağlık ekipleri gelene kadar soğukkanlılığını koruyarak arkadaşına kalp masajı uygulamaya başladı.

ACİL SERVİS BAHÇESİNDE İKİNCİ KALP KRİZİ

Olay yerine ulaşan ambulans ekiplerinin müdahalesiyle kalbi yeniden çalıştırılan Coşkun Burlu, acil kodla Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Arkadaşının durumunu takip etmek üzere kendi imkanlarıyla hastaneye giden Bülent Şen, acil servisin önünde umutlu bir haber beklemeye başladı. Ancak dostunun hayati tehlikesinin yarattığı yoğun duygusal stres altında kalan Şen, hastane bahçesinde aniden yere yığıldı.

KIRMIZI ALANDA YAN YANA MÜDAHALE

Yaşanan olağanüstü süreci aktaran Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Neslim Yağlı, hastanede aynı dakikalarda iki büyük dramın yaşandığını belirtti. İlk olarak saat 01.30 sularında ambulansla getirilen Burlu'ya müdahale edildiği esnada bahçeden bayılma ihbarı aldıklarını kaydeden Başhekim Yağlı, yere yığılan kişinin ilk hastanın yakın dostu Bülent Şen olduğunu saptadıklarını ifade etti. Her iki ismin de acil servisin kırmızı alanında, yan yana yataklarda hayata döndürülmeye çalışıldığını ancak tüm tıbbi operasyonlara rağmen ikisinin de kurtarılamadığını açıkladı.

SON YOLCULUKTA DA AYRILMADILAR

Evli ve ikişer çocuk babası olan esnafların ani vefatı, Manisa iş dünyasını ve ailelerini derinden sarstı. Yıllarca omuz omuza çalışan iki dost için Hatuniye Camii’nde ortak cenaze merasimi düzenlendi. Törene Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay, eğitim ve ticaret dünyasının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazını kıldıran İmam Adem Karakuş, merhum Bülent Şen’in dostunu yaşatmak için gösterdiği insani gayretin önemine değinerek, yaşanan acının büyüklüğüne kalbinin mukavemet gösteremediğini ifade etti. Helallik alınmasının ardından iki yakın arkadaşın tabutları omuzlar üzerinde taşınarak Kırtık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

(İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.