EGE’DE DEPREM FIRTINASI: KORKU DOLU GÜN!
EGE’DE DEPREM FIRTINASI: KORKU DOLU GÜN!
Dünden bugüne yoğun bir deprem fırtınası altında olan Ege Denizi’nde son 2 saatte büyüklükleri 4.1 ila 4.8 olan 5 deprem meydana geldi.
Ege Denizi'nde depremlerin ardı arkası kesilmiyor. Dünden bu yana bölgede çok sayıda sarsıntı gerçekleşirken, büyüklüğüyle korkutan depremler bugün de devam etti.
EGE DENİZİ'NDE PEŞ PEŞE 5 DEPREM
Son 2 saatte Ege Denizi'nde 5 deprem meydana geldi. Saat 14.04'te yaşanan 4.4 büyüklüğündeki deprem yerin 7.2 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Bölge ardından 14.41'de 4.3 büyüklüğünde depremle sarsıldı. AFAD bu depremin de yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini kaydetti.
SON DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 4.8
AFAD 14.53'teki depremin büyüklüğünü 4.2 olarak duyururken, derinliğin yine 7 kilometre olduğunu belirtti. 15.10'daki depremin büyüklüğü 4.1, derinliği ise 7 kilometre olarak kayıtlara geçti. Ege Denizi'nde son olarak şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD saat 15.55'te 4.8 büyüklüğünde deprem yaşandığını açıkladı. Depremin yerin 5.79 kilometre derinliğinde gerçekleşti. (Haber Merkezi)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.