FERDİ TAYFUR HAYRANLARI MANİSA'DA LOKMA DÖKTÜRDÜ

MANİSA GÜNDEMİ 08.01.2025 - 15:33, Güncelleme: 08.01.2025 - 15:33
 

FERDİ TAYFUR HAYRANLARI MANİSA'DA LOKMA DÖKTÜRDÜ

Geçtiğimiz günlerde 79 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Ferdi Tayfur için Manisa'da lokma hayrı düzenlendi. ETV mikrofonlarına konuşan eski siyasetçi ve iş insanı Şenol Özkaya, "Manisa'da yaşayan 7'den 70'e tüm vatandaşlar rahmetli Tayfur'un şarkıları ile tanışmalı. Karakteri ve kişiliği ile de tüm topluma örnek bir sanatçıydı." dedi.
Şehzadeler ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki etkinlikte vatandaşlar bir yandan Ferdi Tayfur'un şarkılarını dinlerken bir taraftan da lokmalarını alıp dualar etti. Tayfur'un anısına düzenlenen lokma hayrı sırasında uzun kuyruklar oluşurken meydana çelenk ve pankart bırakıldı. Etkinliği organize eden eski siyasetçi ve iş insanı Şenol Özkaya, ETV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. "FERDİ TAYFUR ÖLÜMSÜZ BİR SANATÇI" Tayfur'un ölümsüz bir sanatçı olduğunu dile getiren Özkaya, "Tüm Manisalıların çok sevdiği rahmetli Ferdi Tayfur'u anmak istedik. Manisa'da yaşayan 7'den 70'e tüm vatandaşlar rahmetli Tayfur'un şarkıları ile tanışmalı. Onun şarkıları toplumdaki tüm vatandaşlara dokunabiliyordu. Karakteri ve kişiliği ile de tüm topluma örnek bir sanatçıydı. 9 tane altın plak ödülü almış, sayısız filmlerde rol almış ve 100'den fazla şarkının söz yazarlığını yapmış bir sanatçıdan bahsediyoruz. Tayfur'un cenazesi çok kalabalıktı ve işlerinin yoğunluğundan dolayı Manisa'dan cenazeye gidemeyen vatandaşlarımız çok fazla bu yüzden lokma hayrımızı gerçekleştirerek Tayfur'u yad etmek istedik. Manisalılar olarak topluma tesir etmiş vatandaşları yaşatmamız gerekiyor. Başta Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses olmak üzere ebediyete göç etmiş tüm değerli sanatçılarımızı rahmetle anıyorum." dedi. "TAYFUR GİBİSİ BİR DAHA GELMEZ" Tayfur'un çok kıymetli bir sanatçı olduğunu söyleyen Hasan Horasancıoğlu, "Çocukluğumdan beri Ferdi Tayfur'u dinliyorum. Hayranlığım 1995 yılında başladı ve sayısız plağını evimde bulunduruyorum. Cenazeye gidemedim ama burada gerçekleştirilen lokma hayrına katıldım, inşallah mezarına gideceğim. Ferdi Tayfur gibi bir sanatçı bir dünyaya gelmez." açıklamasında bulundu. "TÜRKİYE'DE YERİ DOLDURULAMAYACAK SANATÇILARDAN" Ferdi Tayfur'a olan sevgisini ifade eden Cemil Akkan, "Ferdi Tayfur'a olan sevgimizin mirasını babalarımızdan aldık ve bu mirası çocuklarımıza bırakacağız. Ferdi Tayfur, Türkiye'de yeri doldurulamayacak sanatçılardandır. Tayfur'un eserlerini çocuklarımıza ve torunlarımıza ilelebet dinleteceğiz. Ruhu şad olsun. Allah gani gani rahmet eylesin, nur içinde yatsın Ferdi babamız." ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Geçtiğimiz günlerde 79 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Ferdi Tayfur için Manisa'da lokma hayrı düzenlendi. ETV mikrofonlarına konuşan eski siyasetçi ve iş insanı Şenol Özkaya, "Manisa'da yaşayan 7'den 70'e tüm vatandaşlar rahmetli Tayfur'un şarkıları ile tanışmalı. Karakteri ve kişiliği ile de tüm topluma örnek bir sanatçıydı." dedi.

Şehzadeler ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki etkinlikte vatandaşlar bir yandan Ferdi Tayfur'un şarkılarını dinlerken bir taraftan da lokmalarını alıp dualar etti. Tayfur'un anısına düzenlenen lokma hayrı sırasında uzun kuyruklar oluşurken meydana çelenk ve pankart bırakıldı. Etkinliği organize eden eski siyasetçi ve iş insanı Şenol Özkaya, ETV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

"FERDİ TAYFUR ÖLÜMSÜZ BİR SANATÇI"

Tayfur'un ölümsüz bir sanatçı olduğunu dile getiren Özkaya, "Tüm Manisalıların çok sevdiği rahmetli Ferdi Tayfur'u anmak istedik. Manisa'da yaşayan 7'den 70'e tüm vatandaşlar rahmetli Tayfur'un şarkıları ile tanışmalı. Onun şarkıları toplumdaki tüm vatandaşlara dokunabiliyordu. Karakteri ve kişiliği ile de tüm topluma örnek bir sanatçıydı. 9 tane altın plak ödülü almış, sayısız filmlerde rol almış ve 100'den fazla şarkının söz yazarlığını yapmış bir sanatçıdan bahsediyoruz. Tayfur'un cenazesi çok kalabalıktı ve işlerinin yoğunluğundan dolayı Manisa'dan cenazeye gidemeyen vatandaşlarımız çok fazla bu yüzden lokma hayrımızı gerçekleştirerek Tayfur'u yad etmek istedik. Manisalılar olarak topluma tesir etmiş vatandaşları yaşatmamız gerekiyor. Başta Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses olmak üzere ebediyete göç etmiş tüm değerli sanatçılarımızı rahmetle anıyorum." dedi.

"TAYFUR GİBİSİ BİR DAHA GELMEZ"

Tayfur'un çok kıymetli bir sanatçı olduğunu söyleyen Hasan Horasancıoğlu, "Çocukluğumdan beri Ferdi Tayfur'u dinliyorum. Hayranlığım 1995 yılında başladı ve sayısız plağını evimde bulunduruyorum. Cenazeye gidemedim ama burada gerçekleştirilen lokma hayrına katıldım, inşallah mezarına gideceğim. Ferdi Tayfur gibi bir sanatçı bir dünyaya gelmez." açıklamasında bulundu.

"TÜRKİYE'DE YERİ DOLDURULAMAYACAK SANATÇILARDAN"

Ferdi Tayfur'a olan sevgisini ifade eden Cemil Akkan, "Ferdi Tayfur'a olan sevgimizin mirasını babalarımızdan aldık ve bu mirası çocuklarımıza bırakacağız. Ferdi Tayfur, Türkiye'de yeri doldurulamayacak sanatçılardandır. Tayfur'un eserlerini çocuklarımıza ve torunlarımıza ilelebet dinleteceğiz. Ruhu şad olsun. Allah gani gani rahmet eylesin, nur içinde yatsın Ferdi babamız." ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.