Gaziosmanpaşa’da özel çocuk Eren’in salıncak sevinci

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2025 - 16:39, Güncelleme: 28.06.2025 - 16:09
 

Gaziosmanpaşa’da özel çocuk Eren’in salıncak sevinci

Gaziosmanpaşa’da özel çocuk Eren’in salıncak sevinci
Gaziosmanpaşa Belediyesi, özel gereksinimli Eren’in salıncak talebini yerine getirdi. Başkan Vekili Eray Karadeniz’in talimatıyla Eren’in evinin bahçesine, kendisi için özel tasarlanan yeni bir salıncak kuruldu.Gaziosmanpaşa’da yaşayan Demirci ailesi, parka gitmekte zorluk çeken otizm tanılı oğulları Eren Demirci için Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden destek istedi. Ailenin bu anlamlı isteği üzerine Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Vekili Eray Karadeniz, Eren’in evinin bahçesinde bulunan ve işlevini yitiren salıncağın yenisi ile değiştirilmesi için ekiplerine talimat verdi. Ekipler, erişilebilirlik standartlarına uygun olarak tasarlanan, güvenilir ve kullanımı kolay salıncağı Eren’in evinin bahçesine kurdu. Yeni salıncağına kavuşmanın sevincini yaşayan Eren, bahçesinde doyasıya eğlendi."Eren mutlu olunca biz de mutluyuz"Başkan Vekili Karadeniz’e ve belediye ekiplerine teşekkür eden anne Aysel Demirci, "Salıncağımız için belediyemize çok teşekkür ediyorum. 5 sene önce pandemi döneminde kurmuşlardı. Kullanmaktan eskidiği için yenilenmesi talebinde bulunduk, yine geldiler. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Eren mutlu olunca biz de mutluyuz" dedi.
Gaziosmanpaşa’da özel çocuk Eren’in salıncak sevinci
Gaziosmanpaşa Belediyesi, özel gereksinimli Eren’in salıncak talebini yerine getirdi. Başkan Vekili Eray Karadeniz’in talimatıyla Eren’in evinin bahçesine, kendisi için özel tasarlanan yeni bir salıncak kuruldu.
Gaziosmanpaşa’da yaşayan Demirci ailesi, parka gitmekte zorluk çeken otizm tanılı oğulları Eren Demirci için Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden destek istedi. Ailenin bu anlamlı isteği üzerine Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Vekili Eray Karadeniz, Eren’in evinin bahçesinde bulunan ve işlevini yitiren salıncağın yenisi ile değiştirilmesi için ekiplerine talimat verdi. Ekipler, erişilebilirlik standartlarına uygun olarak tasarlanan, güvenilir ve kullanımı kolay salıncağı Eren’in evinin bahçesine kurdu. Yeni salıncağına kavuşmanın sevincini yaşayan Eren, bahçesinde doyasıya eğlendi.

"Eren mutlu olunca biz de mutluyuz"
Başkan Vekili Karadeniz’e ve belediye ekiplerine teşekkür eden anne Aysel Demirci, "Salıncağımız için belediyemize çok teşekkür ediyorum. 5 sene önce pandemi döneminde kurmuşlardı. Kullanmaktan eskidiği için yenilenmesi talebinde bulunduk, yine geldiler. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Eren mutlu olunca biz de mutluyuz" dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.