İhtiyaç sahibi vatandaşlar için kurban bağış kampanyası

MANİSA GÜNDEMİ 08.06.2023 - 15:21, Güncelleme: 08.06.2023 - 15:27
 

İhtiyaç sahibi vatandaşlar için kurban bağış kampanyası

Turgutlu Belediyesi “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” projesiyle geliri olmayan veya dar gelirli ailelere Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığı ile bağışlanan kurbanlıkları ulaştıracak.
Turgutlu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kurban bağış projesini başlatarak ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasında bereketi ve bayram sevincini yaşatacak. “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” sloganıyla başlatılan kurban bağış kampanyasında duyarlı ve hayırsever vatandaşların bağışladıkları kurbanlıklar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Bu yılki kurban bağış bedeli ise 6500 TL olarak açıklandı. BAĞIŞ BEDELİ: 6500 TL Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar bağışlarını Aşevi ve Hayır Merkezine canlı, kilo ve nakdi olarak yapabilirler. Bu yılki kurban bağış bedeli ise 6500 TL olarak belirlendi. Bağışlar, Aşevi ve Hayır Merkezinin TR92 0001 2009 5660 0007 0000 88 numaralı hesabından yapılabilecek. Kurban bağışı hakkında 0236 312 22 28 veya 0236 313 10 78 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabilir. “HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofrasını bereketlendirmek adına “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” kampanyasını başlattık. Bu bayramda da paylaşmanın, dayanışmanın, yardımlaşmanın manevi hissini en güzel şekilde hissedeceğiz.  Turgutlu Belediyesi olarak kentimizde yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızı tercihlerine göre canlı, kilo ve nakdi olarak Aşevi ve Hayır Merkezimize bağış yapmaya, ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürmeye davet ediyorum. Bağış yapacak olan hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyor, tüm hemşehrilerime şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. MUSA AKAR
Turgutlu Belediyesi “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” projesiyle geliri olmayan veya dar gelirli ailelere Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığı ile bağışlanan kurbanlıkları ulaştıracak.

Turgutlu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kurban bağış projesini başlatarak ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasında bereketi ve bayram sevincini yaşatacak. “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” sloganıyla başlatılan kurban bağış kampanyasında duyarlı ve hayırsever vatandaşların bağışladıkları kurbanlıklar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Bu yılki kurban bağış bedeli ise 6500 TL olarak açıklandı.

BAĞIŞ BEDELİ: 6500 TL

Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar bağışlarını Aşevi ve Hayır Merkezine canlı, kilo ve nakdi olarak yapabilirler. Bu yılki kurban bağış bedeli ise 6500 TL olarak belirlendi. Bağışlar, Aşevi ve Hayır Merkezinin TR92 0001 2009 5660 0007 0000 88 numaralı hesabından yapılabilecek. Kurban bağışı hakkında 0236 312 22 28 veya 0236 313 10 78 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabilir.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofrasını bereketlendirmek adına “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” kampanyasını başlattık. Bu bayramda da paylaşmanın, dayanışmanın, yardımlaşmanın manevi hissini en güzel şekilde hissedeceğiz.   Turgutlu Belediyesi olarak kentimizde yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızı tercihlerine göre canlı, kilo ve nakdi olarak Aşevi ve Hayır Merkezimize bağış yapmaya, ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürmeye davet ediyorum. Bağış yapacak olan hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyor, tüm hemşehrilerime şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.