Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2025 - 15:53, Güncelleme: 02.05.2025 - 15:35
 

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli’nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti. Yaklaşık 6 aydır tedavi altında tutulan şahıs, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Olay, geçtiğimiz aylarda Denizli’nin Kale ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre; ilçe merkezinde yaşayan M.M (69), otomobiliyle evinin önünden geri geriye çıkmaya çalışırken bir öğretmene ait olan araca çarparak, maddi hasara neden oldu. M.M, hasarın tamamını karşılamayacağını ancak bir miktarını ödeyemeyeceğini belirtti. Olay yerinde öğrenmen ile tartışan ve fenalaşan M.M, öğretmenin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Mahkemenin kararı sonucu bunalıma girdi Aracındaki zararın karşılamasını isteyen öğretmen, olumlu bir sonuç alamayınca M.M’u dava etti. Mahkeme tarafından haksız bulunan M.M’un öğretmene 100 bin TL ödemesine karar verildi. Kararın ardından bunalıma girdiği iddia edilen yaşlı adam, yalnız yaşadığı evinde kireç çözücü içerek yaşamına son vermeye çalıştı. Hastaneye kaldırılan M.M, ilçe hastanesinde yapılan tedavisinin ardından daha kapsamlı bir hastaneye sevk edildi. Yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 3 çocuk babası yaşlı adam, Kale İlçe Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli’nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti. Yaklaşık 6 aydır tedavi altında tutulan şahıs, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Olay, geçtiğimiz aylarda Denizli’nin Kale ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre; ilçe merkezinde yaşayan M.M (69), otomobiliyle evinin önünden geri geriye çıkmaya çalışırken bir öğretmene ait olan araca çarparak, maddi hasara neden oldu. M.M, hasarın tamamını karşılamayacağını ancak bir miktarını ödeyemeyeceğini belirtti. Olay yerinde öğrenmen ile tartışan ve fenalaşan M.M, öğretmenin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Mahkemenin kararı sonucu bunalıma girdi
Aracındaki zararın karşılamasını isteyen öğretmen, olumlu bir sonuç alamayınca M.M’u dava etti. Mahkeme tarafından haksız bulunan M.M’un öğretmene 100 bin TL ödemesine karar verildi. Kararın ardından bunalıma girdiği iddia edilen yaşlı adam, yalnız yaşadığı evinde kireç çözücü içerek yaşamına son vermeye çalıştı.
Hastaneye kaldırılan M.M, ilçe hastanesinde yapılan tedavisinin ardından daha kapsamlı bir hastaneye sevk edildi. Yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 3 çocuk babası yaşlı adam, Kale İlçe Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.