MKE ANKARAGÜCÜ MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
MKE ANKARAGÜCÜ MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Manisa Futbol Kulübünün, Trendyol 1. Lig’in 35. haftasında konuk edeceği MKE Ankaragücü maçının biletleri satışa sunuldu. Kulüp tüm taraftarlarını takıma destek olmaya davet etti.
Trendyol 1. Lig 35. hafta mücadelesinde Manisa Futbol Kulübü, 18 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Karşılaşmanın biletleri www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden satışa çıktı. Mücadeleyi tribünden takip etmek isteyen taraftarlar, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması ile biletlerini kolaylıkla temin edebilecek.
KADIN VE 18 YAŞ ALTI TARAFTARLARA MÜJDE
Manisa Futbol Kulübünden yapılan açıklamada “Kadın ve 18 yaş altı tüm taraftarlarımız, iç saha maçlarımızı ücretsiz izleyebilecek. Maçlarımızı tribünden takip etmek isteyen kadın ve 18 yaş altı taraftarlarımızın Passolig kartı sahibi olması zorunludur. Passolig kartı olmayan kadın ve 18 yaş altı taraftarlarımızın Passolig kartı alması, kart sahibi olan taraftarlarımızın ise Passolig kartlarının vizelerini yenilemesi önemle rica olunur. Kadın ve 18 yaş altı tüm taraftarlarımız, ücretsiz biletlerini maç günü Passolig gişelerinden tanımlayabilirler.” ifadelerine yer verildi.
Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle;
Kapalı Alt Tribün: 30 TL.
Misafir Tribünü: 39 TL.
(Hüseyin Güntaç Fömlu)
Manisa HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.