ÖZGÜR ÖZEL ZEYREK AİLESİNİ BİRAN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

MANİSA GÜNDEMİ 10.06.2025 - 14:14, Update: 10.06.2025 - 14:19
 

ÖZGÜR ÖZEL ZEYREK AİLESİNİ BİRAN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

Manisa'daki evinde 6 Haziran'da elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 66 saat süren yaşam mücadelesini kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, binlerce Manisalının gözyaşları ve duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazı öncesi getirildiği Hatuniye Camiinde eşi ve kızları biran olsun tabuttan ayrılmazken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ferdi Zeyrek'in en büyük kızı Nehir Zeyrek'i alnından öperek teselli etti.
Manisa'da her siyasi görüşten insanın sevdiği Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için ikinci tören Hatuniye Camiinde gerçekleştirildi. BİRAN AYRILMADI Öğle namazı öncesi naaşı belediyeden alınarak Hatuniye Camiine getirilen Ferdi Zeyrek'in Türk Bayrağına sarılı ve üzeri karanfillerle kaplı tabutundan eşi ve kızları biran olsun ayrılmadı. ÖZEL TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI Eşi Nurcan Zeyrek bir yandan gözyaşı dökerek bir yandan da çocuklarına teselli olmaya çalışırken büyük kızı Nehir Zeyrek ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Nehir'i anından öpen ve sık sık sarılarak teselli eden Özel de tabutun başından biran olsun ayrılmayarak taziyeleri kabul etti. Tabutun başında eşinin kocaman bir kalbi olduğunu kaydeden Nurcan Zeyrek kızları için yaşamaya ve dik durmaya devam edeceğini söyledi. SON VEDA Ferdi Zeyrek'in ikiz kızları Elif ve Zeynep ise ellerindeki oyuncaklarla babalarının tabutunu öptü. Öğle Namazının ardından Ferdi Zeyrek'in cenazesi, cenaze namazı için on binlerce insanın toplandığı Cumhuriyet Meydanına götürüldü. İHA                                        
Manisa'daki evinde 6 Haziran'da elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 66 saat süren yaşam mücadelesini kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, binlerce Manisalının gözyaşları ve duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazı öncesi getirildiği Hatuniye Camiinde eşi ve kızları biran olsun tabuttan ayrılmazken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ferdi Zeyrek'in en büyük kızı Nehir Zeyrek'i alnından öperek teselli etti.

Manisa'da her siyasi görüşten insanın sevdiği Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için ikinci tören Hatuniye Camiinde gerçekleştirildi.

BİRAN AYRILMADI

Öğle namazı öncesi naaşı belediyeden alınarak Hatuniye Camiine getirilen Ferdi Zeyrek'in Türk Bayrağına sarılı ve üzeri karanfillerle kaplı tabutundan eşi ve kızları biran olsun ayrılmadı.

ÖZEL TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI

Eşi Nurcan Zeyrek bir yandan gözyaşı dökerek bir yandan da çocuklarına teselli olmaya çalışırken büyük kızı Nehir Zeyrek ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Nehir'i anından öpen ve sık sık sarılarak teselli eden Özel de tabutun başından biran olsun ayrılmayarak taziyeleri kabul etti. Tabutun başında eşinin kocaman bir kalbi olduğunu kaydeden Nurcan Zeyrek kızları için yaşamaya ve dik durmaya devam edeceğini söyledi.

SON VEDA

Ferdi Zeyrek'in ikiz kızları Elif ve Zeynep ise ellerindeki oyuncaklarla babalarının tabutunu öptü. Öğle Namazının ardından Ferdi Zeyrek'in cenazesi, cenaze namazı için on binlerce insanın toplandığı Cumhuriyet Meydanına götürüldü.

İHA                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reader Comments (0)

Your comment has been successfully received and will be published after review.

By writing a comment, you accept the Community Guidelines and take full responsibility, directly or indirectly, for your comment on the site. The site administration cannot be held responsible in any way for any comments posted.
Cookies are used to ensure you get the best experience on our website. By continuing to use our site, you accept our use of cookies.