Şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, vasiyeti üzerine Sivas’ta anne ve babasının yanına defnedildi

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2025 - 17:16, Güncelleme: 30.09.2025 - 16:50
 

Şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, vasiyeti üzerine Sivas’ta anne ve babasının yanına defnedildi

Şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, vasiyeti üzerine Sivas’ta anne ve babasının yanına defnedildi
İstanbul’da böbrek yetmezliği şikayetiyle tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında vefat eden, şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, vasiyeti üzerine Sivas’ta anne ve babasının yanına defnedildi, üzerine Mekke ve Karabağ’dan getirilen topraklar serpildi. Bakiler’in cenazesi geçtiğimiz gün Marmara İlahiyat Camii’nde kılınan namazın ardından vasiyeti üzerine Sivas’a gönderildi. Sivas’taki Ayyıldız Cami’nde ikindi namazının ardından ikinci bir cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun’un başta olmak üzere, sevenleri ve yakınları katıldı. Cenaze namazını İl Müftüsü Hasan Limon kıldırdı. Bakiler’in Türk bayrağına sarılı tabutu sevenlerinin omuzlarında tekbirler getirilerek taşındı. Cenaze namazı sonrası Bakiler, vasiyeti üzerine Yukarı Tekke Sıralı Mezarlığı’nda babası Cezmi ve annesi Hayriye Bakiler’in yanına defnedildi. Üzerine ise Mekke’den ve Karabağ’dan getirterek yakın bir arkadaşına teslim ettiği toprak serpildi.
Şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, vasiyeti üzerine Sivas’ta anne ve babasının yanına defnedildi
İstanbul’da böbrek yetmezliği şikayetiyle tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında vefat eden, şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, vasiyeti üzerine Sivas’ta anne ve babasının yanına defnedildi, üzerine Mekke ve Karabağ’dan getirilen topraklar serpildi.
Bakiler’in cenazesi geçtiğimiz gün Marmara İlahiyat Camii’nde kılınan namazın ardından vasiyeti üzerine Sivas’a gönderildi. Sivas’taki Ayyıldız Cami’nde ikindi namazının ardından ikinci bir cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun’un başta olmak üzere, sevenleri ve yakınları katıldı. Cenaze namazını İl Müftüsü Hasan Limon kıldırdı. Bakiler’in Türk bayrağına sarılı tabutu sevenlerinin omuzlarında tekbirler getirilerek taşındı. Cenaze namazı sonrası Bakiler, vasiyeti üzerine Yukarı Tekke Sıralı Mezarlığı’nda babası Cezmi ve annesi Hayriye Bakiler’in yanına defnedildi. Üzerine ise Mekke’den ve Karabağ’dan getirterek yakın bir arkadaşına teslim ettiği toprak serpildi.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.