Seray ve Ali Erkin’den evlilik yolunda ilk adım

YAŞAM 07.06.2023 - 16:57, Güncelleme: 07.06.2023 - 17:02
 

Seray ve Ali Erkin’den evlilik yolunda ilk adım

İzmir Menemen Devlet Hastanesi Acil departman çalışanı ve UMKE eğitmeni Hürriyet Örümcek-Banka kredi departman emeklisi Nilgün Örümcek’in biricik güzel kızı psikolog Seray ile elektrik mühendisi Osman Akyol ve emekli öğretmen Ranen Akyol çiftinin yakışıklı oğulları İnşaat Mühendisi Ali Erkin evlilik öncesi ilk adımlarını attılar.
İzmir’in Urla sahil boyunda saygın elit mekanlarından Lavia Garden’deki nişan törenine Örümcek ve Akyol ailelerinin yakınları katıldı. Eğitimine İstanbul Kadir Has Üniversitesi mezunu Klinik Psikoloji Yüksek Lisans öğrencisi olarak sürdüren Zeynep Seray Saydam ve Yıldız Teknik Üniversitesi inşaat fakültesindeki eğitimini tamamlayan Ali Erkin Akyol yaşamına İnşaat Mühendisi olarak sürdüreceği öğrenildi. İzmir’in deniz esintisinin hakim olduğu Urla sahilindeki Lavia Garden’deki nişanına Anne annesi Nimet Kütük, Nuran Güleşçi, teyzeleri Nilgün-Elmas-Nülifer, UCG Manisa İl Temsilcisi ve Manisa Gazeteciler Yönetim Kurulu üyesi Gazeteci Ahmet Ünsal, eğitimci eşi Nihal Ünsal,Milli yüzücü Deniz Ünsal,Teyzesi Nahide Başoğul,Turgut-Jale Tombul ile İzmir ve Manisa’dan seçkin aile bireyleri renk kattı. Düğünleri için şimdiden plan yapan Zeynep Seray Saydam ve Ali Erkin Akyol gece boyunca biran olsun yerlerinde oturmazken nişanlarına gelenlerle tek tek ilgilendiler. Zeynep Seray Saydam’ım kuzenleri Selçuk ve Murat ise gecede her hangi bir aksaklığın olmaması için çaba harcadılar… Genç çiftler kendilerinin belirlediği dans müziği ile giriş yaptıkları salondan gecenin sonundan İzmir Marşı eşliğinde ayrıldılar. MUSA AKAR
İzmir Menemen Devlet Hastanesi Acil departman çalışanı ve UMKE eğitmeni Hürriyet Örümcek-Banka kredi departman emeklisi Nilgün Örümcek’in biricik güzel kızı psikolog Seray ile elektrik mühendisi Osman Akyol ve emekli öğretmen Ranen Akyol çiftinin yakışıklı oğulları İnşaat Mühendisi Ali Erkin evlilik öncesi ilk adımlarını attılar.

İzmir’in Urla sahil boyunda saygın elit mekanlarından Lavia Garden’deki nişan törenine Örümcek ve Akyol ailelerinin yakınları katıldı.

Eğitimine İstanbul Kadir Has Üniversitesi mezunu Klinik Psikoloji Yüksek Lisans öğrencisi olarak sürdüren Zeynep Seray Saydam ve Yıldız Teknik Üniversitesi inşaat fakültesindeki eğitimini tamamlayan Ali Erkin Akyol yaşamına İnşaat Mühendisi olarak sürdüreceği öğrenildi.

İzmir’in deniz esintisinin hakim olduğu Urla sahilindeki Lavia Garden’deki nişanına Anne annesi Nimet Kütük, Nuran Güleşçi, teyzeleri Nilgün-Elmas-Nülifer, UCG Manisa İl Temsilcisi ve Manisa Gazeteciler Yönetim Kurulu üyesi Gazeteci Ahmet Ünsal, eğitimci eşi Nihal Ünsal,Milli yüzücü Deniz Ünsal,Teyzesi Nahide Başoğul,Turgut-Jale Tombul ile İzmir ve Manisa’dan seçkin aile bireyleri renk kattı.

Düğünleri için şimdiden plan yapan Zeynep Seray Saydam ve Ali Erkin Akyol gece boyunca biran olsun yerlerinde oturmazken nişanlarına gelenlerle tek tek ilgilendiler. Zeynep Seray Saydam’ım kuzenleri Selçuk ve Murat ise gecede her hangi bir aksaklığın olmaması için çaba harcadılar… Genç çiftler kendilerinin belirlediği dans müziği ile giriş yaptıkları salondan gecenin sonundan İzmir Marşı eşliğinde ayrıldılar. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.