Turgutlulu doğaseverlerden doğa yürüyüşü

SPOR 07.06.2023 - 15:11, Güncelleme: 07.06.2023 - 15:11
 

Turgutlulu doğaseverlerden doğa yürüyüşü

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), sezonun son etkinliğini Aşıklar Şelalesi- Ağlayan Mağara ve Denizköy’de gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren TURBELDAK, sezonun son etkinliğini gerçekleştirdi. Güne, Dikili’ye bağlı Nebiler Köyü’ndeki Aşıklar Şelalesi ve Ağlayan Mağara’da başlayan TURBELDAK ekibi ardından Denizköy’e giderek keyifli zaman geçirdi. Her yaştan doğaseverin de olduğu yürüyüşte katılımcılar neşe içerisinde parkuru tamamladı. “GECE YÜRÜYÜŞLERİNİ PLANLADIK” Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Katılımcılarımızla birlikte sezonun son etkinliğini keyifli bir şekilde gerçekleştirdik. İlçemize çok uzak olmayan Dikili’ye bağlı Nebiler köyündeki Aşıklar Şelalesi ve Ağlayan Mağara’yı gezip gördükten sonra şirin bir mahalle olan Denizköy’de keyifli zaman geçirdik. Bu hafta sonu sezon sonu pikniğimizi de gerçekleştireceğiz. İlerleyen günlerde havaların ısınmasıyla birlikte gece yürüyüşlerini planladık. Yeni sezonda eşsiz doğa güzelliklerini ve yeni parkurlarımızı doğaseverlerimiz ile buluşturabilmek için çaba göstereceğiz. Tüm sezon boyunca birbirinden keyifli ve güzel yürüyüş etkinliklerine imza attığımız TURBELDAK ekibimize çok teşekkür ederim” dedi. MUSA AKAR
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dağcılık Akademisi (TURBELDAK), sezonun son etkinliğini Aşıklar Şelalesi- Ağlayan Mağara ve Denizköy’de gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren TURBELDAK, sezonun son etkinliğini gerçekleştirdi. Güne, Dikili’ye bağlı Nebiler Köyü’ndeki Aşıklar Şelalesi ve Ağlayan Mağara’da başlayan TURBELDAK ekibi ardından Denizköy’e giderek keyifli zaman geçirdi. Her yaştan doğaseverin de olduğu yürüyüşte katılımcılar neşe içerisinde parkuru tamamladı.

“GECE YÜRÜYÜŞLERİNİ PLANLADIK”

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Katılımcılarımızla birlikte sezonun son etkinliğini keyifli bir şekilde gerçekleştirdik. İlçemize çok uzak olmayan Dikili’ye bağlı Nebiler köyündeki Aşıklar Şelalesi ve Ağlayan Mağara’yı gezip gördükten sonra şirin bir mahalle olan Denizköy’de keyifli zaman geçirdik. Bu hafta sonu sezon sonu pikniğimizi de gerçekleştireceğiz. İlerleyen günlerde havaların ısınmasıyla birlikte gece yürüyüşlerini planladık. Yeni sezonda eşsiz doğa güzelliklerini ve yeni parkurlarımızı doğaseverlerimiz ile buluşturabilmek için çaba göstereceğiz. Tüm sezon boyunca birbirinden keyifli ve güzel yürüyüş etkinliklerine imza attığımız TURBELDAK ekibimize çok teşekkür ederim” dedi. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.