Manisa Turgutlu'da 73 m2 daire ilanı

İLANLAR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2021 - 14:22, Güncelleme: 13.03.2021 - 14:22
 

Manisa Turgutlu'da 73 m2 daire ilanı

Manisa ili, Turgutlu ilçesi, Şehitler mahallesi,285 ada, 8 parsel,1. kat, 4 nolu bağımsız bölüm. Borçlu Mesut Günay adına kayıtlı olup taşınmazın tam hissesi satılacaktır.Taşınmaz Özgün ve Ceyhan sokağa cephelidir. Taşınmazın bulunduğu parsel köşe parsel konumunda olup doğu yönünden Özgün sokak, güney yönünden Ceyhan sokak ile diğer yönlerden komşu parseller ile sınırlı olup, Yamuk geometrik şeklinde düz bir topografik yapıya sahiptir. Konum olarak Şehitler camiine , Selman Işılak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Turgutlu kabristanlığına yakın bir konumdadır.Değer tespiti yapılan taşınmazın bulunduğu parsel üzerinde zemin+3 kat olmak üzere toplamda 4 katlı betonarme bir bina mevcuttur. Binanın her katında 2 adet mesken vasfında bağımsız bölüm olmak üzere taşınmazın bulunduğu parsel üzerinde toplamda 8 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Değer tespiti yapılan taşınmaz Şehitler mahallesi 285 ada 8 parselde kayıtlı 30/200 arsa paylı 1. kat 4 nolu bağımsız bölüm olup, tapuda mesken vasfıyla kayıtlıdır.Söz konusu taşınmaz binanın 1. katında bulunmakta olup mesken amaçlı kullanılan bir dairedir. Taşınmaz şehitler mahallesi özgün sokak no:33/1 adresindedir. Taşınmaz 73 metrekare büyüklüğündedir. Şehir merkezine yakın bir konumdadır. Taşınmazın üzerinde bulunduğu parsel, Turgutlu belediyesinden şifahen alınan bilgilere göre bitişik nizam 4 kat konut imarlıdır.Taşınmazın bulunduğu bölgede yapılaşmanın devam ettiği görülmüştür. Dairenin bulunduğu binanın inşaatına 2017 yılında alınan yapı ruhsatı ile başlanmış olup 2018 yılında yapı kullanma izin belgesi alınarak tamamlanmıştır. Taşınmaz yaklaşık 1 yıllık bir binadır. Daire 1 salon, 2 oda, 1 mutfak , 1 banyo- wc, 1 antre ve ön cephede 1 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır. daire giriş kapısı çelik kapıdır. Banyo ve wc tabanları seramik duvarları fayans kaplamadır.Banyo ve wc kapıları PVC doğramadır. Salon, mutfak,oda ve antre tabanları laminant kaplamadır. İç oda kapıları panel kapıdır. Oda duvarları sıva üstü boya badanalıdır. Pencere doğramaları PVC doğramadır. Mutfak dolabı hazır mutfak olup bankosu granittir. Balkon korkulukları duvar üstü cam korkuluk nolup taban döşemesi seramik kaplamadır. Ana binada doğalgaz hattı mevcut olup söz konusu taşınmazda doğalgaz tesisatının kombi ve peteklerinin mevcut olduğu gözlemlenmiştir. Dairenin olumsuz sayılabilecek özellikleri otopark sorununun olması düşünülmektedir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 03.05.2021 tarihi, saat 10:30'da ve 01.06.2021 tarihi, saat 10:30'da TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİNASI 7. KAT -SATIŞ ODASI TURGUTLU/ MANİSA' da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.  

Manisa ili, Turgutlu ilçesi, Şehitler mahallesi,285 ada, 8 parsel,1. kat, 4 nolu bağımsız bölüm. Borçlu Mesut Günay adına kayıtlı olup taşınmazın tam hissesi satılacaktır.Taşınmaz Özgün ve Ceyhan sokağa cephelidir. Taşınmazın bulunduğu parsel köşe parsel konumunda olup doğu yönünden Özgün sokak, güney yönünden Ceyhan sokak ile diğer yönlerden komşu parseller ile sınırlı olup, Yamuk geometrik şeklinde düz bir topografik yapıya sahiptir. Konum olarak Şehitler camiine , Selman Işılak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Turgutlu kabristanlığına yakın bir konumdadır.Değer tespiti yapılan taşınmazın bulunduğu parsel üzerinde zemin+3 kat olmak üzere toplamda 4 katlı betonarme bir bina mevcuttur. Binanın her katında 2 adet mesken vasfında bağımsız bölüm olmak üzere taşınmazın bulunduğu parsel üzerinde toplamda 8 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Değer tespiti yapılan taşınmaz Şehitler mahallesi 285 ada 8 parselde kayıtlı 30/200 arsa paylı 1. kat 4 nolu bağımsız bölüm olup, tapuda mesken vasfıyla kayıtlıdır.Söz konusu taşınmaz binanın 1. katında bulunmakta olup mesken amaçlı kullanılan bir dairedir. Taşınmaz şehitler mahallesi özgün sokak no:33/1 adresindedir. Taşınmaz 73 metrekare büyüklüğündedir. Şehir merkezine yakın bir konumdadır. Taşınmazın üzerinde bulunduğu parsel, Turgutlu belediyesinden şifahen alınan bilgilere göre bitişik nizam 4 kat konut imarlıdır.Taşınmazın bulunduğu bölgede yapılaşmanın devam ettiği görülmüştür. Dairenin bulunduğu binanın inşaatına 2017 yılında alınan yapı ruhsatı ile başlanmış olup 2018 yılında yapı kullanma izin belgesi alınarak tamamlanmıştır. Taşınmaz yaklaşık 1 yıllık bir binadır. Daire 1 salon, 2 oda, 1 mutfak , 1 banyo- wc, 1 antre ve ön cephede 1 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır. daire giriş kapısı çelik kapıdır. Banyo ve wc tabanları seramik duvarları fayans kaplamadır.Banyo ve wc kapıları PVC doğramadır. Salon, mutfak,oda ve antre tabanları laminant kaplamadır. İç oda kapıları panel kapıdır. Oda duvarları sıva üstü boya badanalıdır. Pencere doğramaları PVC doğramadır. Mutfak dolabı hazır mutfak olup bankosu granittir. Balkon korkulukları duvar üstü cam korkuluk nolup taban döşemesi seramik kaplamadır. Ana binada doğalgaz hattı mevcut olup söz konusu taşınmazda doğalgaz tesisatının kombi ve peteklerinin mevcut olduğu gözlemlenmiştir. Dairenin olumsuz sayılabilecek özellikleri otopark sorununun olması düşünülmektedir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 03.05.2021 tarihi, saat 10:30'da ve 01.06.2021 tarihi, saat 10:30'da TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİNASI 7. KAT -SATIŞ ODASI TURGUTLU/ MANİSA' da gerçekleştirilecektir.
Detaylı bilgi için tıklayınız.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.