SCHOTT Orim Cam, TSE’den "Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi" alan sektöründeki ilk şirket oldu

İş Dünyası (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2020 - 14:27, Güncelleme: 24.07.2020 - 14:27
 

SCHOTT Orim Cam, TSE’den "Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi" alan sektöründeki ilk şirket oldu

SCHOTT Orim Cam San. ve Tic. A.Ş. ülkemiz ve dünya gündeminde olan Covıd-19 salgınına karşı ilk günden bu yana aldığı üst düzey önlemlerle örnek bir davranışa imza attı. Türkiye’de öncü firmalardan biri olan SCHOTT Orim Cam, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, 2020 yılı başından bu yana devam eden çalışmalarını, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen Güvenli Üretim Belgelendirmesi ile resmileştirdi. SCHOTT Orim İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Sular, bu belgenin temel amacının, çalışanlarının, ailelerinin, müşterilerinin, tedarikçilerinin ve diğer tüm paydaşlarının sağlığını güven altına almak olduğunu kaydetti. Özlem Sular, bundan sonrası için daha büyük bir sorumlulukla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Alınan tüm aksiyonların belirlenmesinde, uluslararası bir firma olmanın avantajı ile tüm lokasyonların ortak bilgi ve tecrübesinin kullanıldığını sözlerine ekleyen Sular, kırktan fazla ülkede bulunan fabrikaları ile koordineli olarak çalıştıklarını ifade etti. SCHOTT Orim, bir yandan iş sürekliliğini sağlarken, diğer yandan aldığı önlemler ile güvenilir bir yaklaşım sergileyerek üstlendiği sosyal sorumluluk bilinci ile de birçok firmaya örnek oldu.

SCHOTT Orim Cam San. ve Tic. A.Ş. ülkemiz ve dünya gündeminde olan Covıd-19 salgınına karşı ilk günden bu yana aldığı üst düzey önlemlerle örnek bir davranışa imza attı. Türkiye’de öncü firmalardan biri olan SCHOTT Orim Cam, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, 2020 yılı başından bu yana devam eden çalışmalarını, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen Güvenli Üretim Belgelendirmesi ile resmileştirdi.

SCHOTT Orim İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Sular, bu belgenin temel amacının, çalışanlarının, ailelerinin, müşterilerinin, tedarikçilerinin ve diğer tüm paydaşlarının sağlığını güven altına almak olduğunu kaydetti. Özlem Sular, bundan sonrası için daha büyük bir sorumlulukla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Alınan tüm aksiyonların belirlenmesinde, uluslararası bir firma olmanın avantajı ile tüm lokasyonların ortak bilgi ve tecrübesinin kullanıldığını sözlerine ekleyen Sular, kırktan fazla ülkede bulunan fabrikaları ile koordineli olarak çalıştıklarını ifade etti.

SCHOTT Orim, bir yandan iş sürekliliğini sağlarken, diğer yandan aldığı önlemler ile güvenilir bir yaklaşım sergileyerek üstlendiği sosyal sorumluluk bilinci ile de birçok firmaya örnek oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.