Buca’da Üzüm Kart dönemi

İZMİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2022 - 14:12, Güncelleme: 30.09.2022 - 14:12
 

Buca’da Üzüm Kart dönemi

Buca Belediyesi, sosyal yardım faaliyetlerinde Üzüm Kart projesi ile yeni bir dönem başlatıyor.
Buca Belediyesi, sosyal yardım faaliyetlerinde Üzüm Kart projesi ile yeni bir dönem başlatıyor. Buca Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için sosyal yardım kartı olan Üzüm Kart projesini hayata geçiriyor. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere verilecek olan yardım kartı, 500 TL tutarında olacak. Vatandaşlar, 12 ay boyunca kullanabilecekleri Üzüm Kart ile anlaşmalı olan marketlerden rahatlıkla alışveriş yapabilecek. Esnafın da yüzü gülecek Belediye tarafından yapılan sosyal yardım faaliyetlerinin etkin ve doğru kullanımını sağlamak amacıyla başlatılan Üzüm Kart projesinde kart dağıtımları yakın zamanda gerçekleştirilecek. Bu proje ile vatandaşların bütçelerine katkı sağlamayı planlayan Buca Belediyesi diğer yandan da Bucalı esnafın yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Kart sahipleri, anlaşmalı olan Bucalı esnaftan alışveriş yaparak Buca ekonomisinin canlanmasına da vesile olacak. Kılıç: “Dayanışma, Anadolu kültürü” Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın Anadolu kültürünün en önemli özelliği olduğunu vurgulayan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kart ile geçim sıkıntısı olan dar gelirli ailelere ulaşarak bir nebze de olsa destek olmak istediklerini söyledi.
Buca Belediyesi, sosyal yardım faaliyetlerinde Üzüm Kart projesi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Buca Belediyesi, sosyal yardım faaliyetlerinde Üzüm Kart projesi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Buca Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için sosyal yardım kartı olan Üzüm Kart projesini hayata geçiriyor. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere verilecek olan yardım kartı, 500 TL tutarında olacak. Vatandaşlar, 12 ay boyunca kullanabilecekleri Üzüm Kart ile anlaşmalı olan marketlerden rahatlıkla alışveriş yapabilecek.

Esnafın da yüzü gülecek

Belediye tarafından yapılan sosyal yardım faaliyetlerinin etkin ve doğru kullanımını sağlamak amacıyla başlatılan Üzüm Kart projesinde kart dağıtımları yakın zamanda gerçekleştirilecek. Bu proje ile vatandaşların bütçelerine katkı sağlamayı planlayan Buca Belediyesi diğer yandan da Bucalı esnafın yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Kart sahipleri, anlaşmalı olan Bucalı esnaftan alışveriş yaparak Buca ekonomisinin canlanmasına da vesile olacak.

Kılıç: “Dayanışma, Anadolu kültürü”

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın Anadolu kültürünün en önemli özelliği olduğunu vurgulayan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kart ile geçim sıkıntısı olan dar gelirli ailelere ulaşarak bir nebze de olsa destek olmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.