Çiğli’de çocuklar sinema akşamlarında buluşuyor

İZMİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2022 - 13:44, Güncelleme: 18.07.2022 - 13:44
 

Çiğli’de çocuklar sinema akşamlarında buluşuyor

Çiğli Belediyesi, çocuklara eğlenceli bir yaz tatili yaşatmak amacıyla sinema akşamlarına ev sahipliği yapacak.
Çiğli Belediyesi, çocuklara eğlenceli bir yaz tatili yaşatmak amacıyla sinema akşamlarına ev sahipliği yapacak. Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize edeceği sinema akşamları etkinliği, farklı mahallelerden çocukları buluşturacak. İlk etkinlik 18 Temmuz Pazartesi günü Ahmet Efendi Mahallesi’nde Koca Ayak ve Ailesi filmiyle başlayacak. Etkinlik çerçevesinde Çılgın Köpekler filmi 25 Temmuz’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi, 15 Ağustos’ta Sasalı Mahallesi’nde; Koca Ayak ve Ailesi filmi 8 Ağustos’ta Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde, Leo Da Vinci filmi 22 Ağustos’ta Evka-6 Mahallesi’nde gösterime girecek. Başkan Gümrükçü: “Çocuklarımıza sosyal ortamlar oluşturuyoruz” Yaz tatilinde çocuklara sosyalleşme ortamı oluşturmak için çalıştıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çocuklarımızın yaz tatilini eğlenceli ve verimli geçirmesi için sosyal aktiviteler düzenlemeye devam ediyoruz. 26 mahallemizi gezen tiyatro tırımızın ardından Sinema Akşamları etkinliğimizi başlatıyoruz. Tüm çocuklarımızı eğlence ve macera dolu filmlerin gösterileceği sinema aksamları etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu.
Çiğli Belediyesi, çocuklara eğlenceli bir yaz tatili yaşatmak amacıyla sinema akşamlarına ev sahipliği yapacak.

Çiğli Belediyesi, çocuklara eğlenceli bir yaz tatili yaşatmak amacıyla sinema akşamlarına ev sahipliği yapacak.

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize edeceği sinema akşamları etkinliği, farklı mahallelerden çocukları buluşturacak. İlk etkinlik 18 Temmuz Pazartesi günü Ahmet Efendi Mahallesi’nde Koca Ayak ve Ailesi filmiyle başlayacak. Etkinlik çerçevesinde Çılgın Köpekler filmi 25 Temmuz’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi, 15 Ağustos’ta Sasalı Mahallesi’nde; Koca Ayak ve Ailesi filmi 8 Ağustos’ta Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde, Leo Da Vinci filmi 22 Ağustos’ta Evka-6 Mahallesi’nde gösterime girecek.

Başkan Gümrükçü: “Çocuklarımıza sosyal ortamlar oluşturuyoruz”

Yaz tatilinde çocuklara sosyalleşme ortamı oluşturmak için çalıştıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çocuklarımızın yaz tatilini eğlenceli ve verimli geçirmesi için sosyal aktiviteler düzenlemeye devam ediyoruz. 26 mahallemizi gezen tiyatro tırımızın ardından Sinema Akşamları etkinliğimizi başlatıyoruz. Tüm çocuklarımızı eğlence ve macera dolu filmlerin gösterileceği sinema aksamları etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.