Erman Güraçar’ın Karşıyaka karnesi

İZMİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2023 - 13:13, Güncelleme: 29.03.2023 - 13:13
 

Erman Güraçar’ın Karşıyaka karnesi

ERMAN GÜRAÇAR, YEŞİL-KIRMIZILILARIN BAŞINDA ÇIKTIĞI 31 MAÇTA 16 GALİBİYET, 9 BERABERLİK VE 6 MAĞLUBİYET ALDI.
Karşıyaka’da ikinci dönemini geçirecek olan Erman Güraçar, yeşil-kırmızılıların başında çıktığı 31 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, Ocak 2022’de takımın başına Erman Güraçar’ı getirmişti. 2021-2022 sezonunu başarılı bir şekilde tamamlayan 48 yaşındaki teknik adam, çıktığı 15 müsabakada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak sezonu 8. sırada noktaladı. Güraçar ile Karşıyaka yönetimi, yeni sezonda da devam kararı aldı ve tecrübeli çalıştırıcı ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Daha sonra 2022-2023 sezonunda İzmir temsilcisinin başında tüm kulvarlarda 16 maça çıkan tecrübeli çalıştırıcı, 9 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alınca ligde lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 8 puan gerisine düştü. Durum böyle olunca Karşıyaka yönetimi ve Erman Güraçar bir araya gelip karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırdı. Erman Güraçar’ın yerine takımın başına gelen Selahaddin Dinçel de beklentileri karşılayamayınca yeşil-kırmızılı camia, sezon ortasında takımdan ayrılan Erman Güraçar’ın tekrar takımın başına getirildiğini dün öğleden sonra sosyal medya hesaplarından açıkladı. Açıklamalarda bulunan Gürçaçar, “Bu takımın oluşturulmasında çok büyük bir sorumluluğum var. O sorumluluk bilinci beni tekrar buraya getirdi. Üst lige çıkmak dışında başka hiçbir beklentimiz yok” diye konuştu.
ERMAN GÜRAÇAR, YEŞİL-KIRMIZILILARIN BAŞINDA ÇIKTIĞI 31 MAÇTA 16 GALİBİYET, 9 BERABERLİK VE 6 MAĞLUBİYET ALDI.

Karşıyaka’da ikinci dönemini geçirecek olan Erman Güraçar, yeşil-kırmızılıların başında çıktığı 31 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, Ocak 2022’de takımın başına Erman Güraçar’ı getirmişti. 2021-2022 sezonunu başarılı bir şekilde tamamlayan 48 yaşındaki teknik adam, çıktığı 15 müsabakada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak sezonu 8. sırada noktaladı. Güraçar ile Karşıyaka yönetimi, yeni sezonda da devam kararı aldı ve tecrübeli çalıştırıcı ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Daha sonra 2022-2023 sezonunda İzmir temsilcisinin başında tüm kulvarlarda 16 maça çıkan tecrübeli çalıştırıcı, 9 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alınca ligde lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 8 puan gerisine düştü. Durum böyle olunca Karşıyaka yönetimi ve Erman Güraçar bir araya gelip karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırdı.

Erman Güraçar’ın yerine takımın başına gelen Selahaddin Dinçel de beklentileri karşılayamayınca yeşil-kırmızılı camia, sezon ortasında takımdan ayrılan Erman Güraçar’ın tekrar takımın başına getirildiğini dün öğleden sonra sosyal medya hesaplarından açıkladı. Açıklamalarda bulunan Gürçaçar, “Bu takımın oluşturulmasında çok büyük bir sorumluluğum var. O sorumluluk bilinci beni tekrar buraya getirdi. Üst lige çıkmak dışında başka hiçbir beklentimiz yok” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.