Felsefenin duayen isminden Selçuk’a davet

İZMİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2022 - 14:23, Güncelleme: 15.11.2022 - 14:23
 

Felsefenin duayen isminden Selçuk’a davet

Felsefenin duayen ismi Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, tüm felsefe meraklılarını Selçuk’ta düzenlenecek Herakleitos Felsefe Günleri’ne davet etti.
Felsefenin duayen ismi Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, tüm felsefe meraklılarını Selçuk’ta düzenlenecek Herakleitos Felsefe Günleri’ne davet etti. “Niçin Felsefe?” teması ve “Geçmişi Hisset Geleceği Keşfet” sloganı ile Selçuk’ta ikincisi düzenlenecek olan Herakleitos Felsefe Günleri, 17 Kasım Selçuk Efes Kent Belleğinde başlıyor. Etkinliğin açılış konuşmasını yapacak olan çağımızın en önemli kadın filozoflarından Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, bir video yayınlayarak tüm ilgilileri 2 bin 500 yıl önce Efes’te yaşamış olan Filozof Herakleitos adına düzenlenecek Herakleitos Felsefe Günleri’ne davet etti. Yayınladığı videoda Dünya Felsefe Günü’nün bu yıl Herakleitos’un memleketi Selçuk’ta kutlanacağını belirten Kuçuradi, “Bu yıl Dünya Felsefe Günü’nü kutlamaya başlamanın 20. yılı. Türkiye’de bugünün ilk büyük kutlamasını Harran’da yapmıştık. Bu yıl da Selçuk halkı ile birlikte Herakleitos’un memleketinde yapacağız. Zaman içinde nelerin değiştiğine, nelerin değişmediğine bir göz atacağız, felsefenin ne işe yaradığını görmeye çalışacağız. 17 Kasım Perşembe günü görüşmek üzere” dedi. Herakleitos Felsefe Günleri’nin ikincisi; Türkiye Felsefe Kurumu, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve kentteki sivil toplum kuruluşlarının Selçuk Belediyesi ile işbirliği sonucu düzenlenecek. Herakleitos Felsefe Günleri ile ilgili ayrıntılı bilgi Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarından edinilebilecek. “Geçmişi hisset geleceği keşfet” sloganıyla 17- 18- 19 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Herakleitos Felsefe Günleri II çerçevesinde düzenlenen tüm seminerler ücretsiz olup tüm ilgililerinin katılımına açık olacak.
Felsefenin duayen ismi Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, tüm felsefe meraklılarını Selçuk’ta düzenlenecek Herakleitos Felsefe Günleri’ne davet etti.

Felsefenin duayen ismi Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, tüm felsefe meraklılarını Selçuk’ta düzenlenecek Herakleitos Felsefe Günleri’ne davet etti.

“Niçin Felsefe?” teması ve “Geçmişi Hisset Geleceği Keşfet” sloganı ile Selçuk’ta ikincisi düzenlenecek olan Herakleitos Felsefe Günleri, 17 Kasım Selçuk Efes Kent Belleğinde başlıyor. Etkinliğin açılış konuşmasını yapacak olan çağımızın en önemli kadın filozoflarından Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, bir video yayınlayarak tüm ilgilileri 2 bin 500 yıl önce Efes’te yaşamış olan Filozof Herakleitos adına düzenlenecek Herakleitos Felsefe Günleri’ne davet etti. Yayınladığı videoda Dünya Felsefe Günü’nün bu yıl Herakleitos’un memleketi Selçuk’ta kutlanacağını belirten Kuçuradi, “Bu yıl Dünya Felsefe Günü’nü kutlamaya başlamanın 20. yılı. Türkiye’de bugünün ilk büyük kutlamasını Harran’da yapmıştık. Bu yıl da Selçuk halkı ile birlikte Herakleitos’un memleketinde yapacağız. Zaman içinde nelerin değiştiğine, nelerin değişmediğine bir göz atacağız, felsefenin ne işe yaradığını görmeye çalışacağız. 17 Kasım Perşembe günü görüşmek üzere” dedi.

Herakleitos Felsefe Günleri’nin ikincisi; Türkiye Felsefe Kurumu, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve kentteki sivil toplum kuruluşlarının Selçuk Belediyesi ile işbirliği sonucu düzenlenecek. Herakleitos Felsefe Günleri ile ilgili ayrıntılı bilgi Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarından edinilebilecek. “Geçmişi hisset geleceği keşfet” sloganıyla 17- 18- 19 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Herakleitos Felsefe Günleri II çerçevesinde düzenlenen tüm seminerler ücretsiz olup tüm ilgililerinin katılımına açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.