Göztepe Voleybol, 10 maçtır kaybetmiyor

İZMİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2023 - 12:09, Güncelleme: 10.01.2023 - 12:09
 

Göztepe Voleybol, 10 maçtır kaybetmiyor

Göztepe Voleybol, TVF Kadınlar 1. Ligi’nde çıktığı son 10 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.
Göztepe Voleybol, TVF Kadınlar 1. Ligi’nde çıktığı son 10 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. TVF Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Göztepe Voleybol, bu sezon lige 2’de 2 yaparak başlamıştı. Fakat bu seri 3. haftada oynanan Muratpaşa Belediyespor karşılaşmasında sonlanmış ve ilk mağlubiyet gelmişti. Daha sonra toparlanan Göztepe Voleybol, o süreçten sonra çıktığı 10 karşılaşmayı da kazanmayı başardı ve ligde toplam 12 galibiyete imza atarak liderliğini perçinledi. Lige verilen arada yoğun çalışma gerçekleştiren İzmir temsilcisi, ligi istediği yerde bitirmek için kalan maçlarından iyi sonuçlar almak için parkeye çıkacak. Öte yandan sarı-kırmızılı ekip, 15 Ocak Pazar günü deplasmanda Muratpaşa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Göztepe Voleybol, TVF Kadınlar 1. Ligi’nde çıktığı son 10 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Göztepe Voleybol, TVF Kadınlar 1. Ligi’nde çıktığı son 10 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

TVF Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Göztepe Voleybol, bu sezon lige 2’de 2 yaparak başlamıştı. Fakat bu seri 3. haftada oynanan Muratpaşa Belediyespor karşılaşmasında sonlanmış ve ilk mağlubiyet gelmişti. Daha sonra toparlanan Göztepe Voleybol, o süreçten sonra çıktığı 10 karşılaşmayı da kazanmayı başardı ve ligde toplam 12 galibiyete imza atarak liderliğini perçinledi. Lige verilen arada yoğun çalışma gerçekleştiren İzmir temsilcisi, ligi istediği yerde bitirmek için kalan maçlarından iyi sonuçlar almak için parkeye çıkacak.

Öte yandan sarı-kırmızılı ekip, 15 Ocak Pazar günü deplasmanda Muratpaşa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.