47 YILDIR GÜZELLİĞİN ADRESİ: AYŞE GÜZELLİK SALONU

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2022 - 14:30, Güncelleme: 19.02.2022 - 14:30
 

47 YILDIR GÜZELLİĞİN ADRESİ: AYŞE GÜZELLİK SALONU

Yaklaşık yarım asırdır Manisalı hanımların güzelliklerine güzellik katan Ayşe Güzellik Salonu, işinde ustalaşmış tecrübeli kadrosuyla haftanın 7 günü hizmet veriyor.
Ayşe Güzellik Salonu İşletmecisi Meltem Dönertaş, 47 yıldır Manisalı hanımlara hizmet veren güzellik salonu hakkında bilgi verdi. Dönertaş, Manisa’da uzun yıllar, istikrarlı bir şekilde var olmalarının en önemli nedenini, “Bilgi birikimi ve tecrübeli ekip, ustalardan oluşan kadro ve dürüstlük bizim en önemli farkımız. Uzun yıllar bu tecrübeyle yolumuza devam ediyoruz.” sözleriyle açıkladı.  ORGANİK ÜRÜNLERLE TEPEDEN TIRNAĞA BAKIM Müşterilerine verdikleri hizmet kapsamına ve kullandıkları malzemelere ilişkin bilgi veren Dönertaş, “Saç bakımı, saç renklendirme, kesim, manikür, pedikür, cilt bakımı, lazer, sir, saç keratini, kalıcı fön işlemlerini uyguluyoruz. Cilt bakımında ve saçta organik ürünler kullanılmaktadır. Bize sadece merkezden değil, tüm ilçelerimizden ve mahallelerimizden talep yoğun.” dedi.
Yaklaşık yarım asırdır Manisalı hanımların güzelliklerine güzellik katan Ayşe Güzellik Salonu, işinde ustalaşmış tecrübeli kadrosuyla haftanın 7 günü hizmet veriyor.

Ayşe Güzellik Salonu İşletmecisi Meltem Dönertaş, 47 yıldır Manisalı hanımlara hizmet veren güzellik salonu hakkında bilgi verdi. Dönertaş, Manisa’da uzun yıllar, istikrarlı bir şekilde var olmalarının en önemli nedenini, “Bilgi birikimi ve tecrübeli ekip, ustalardan oluşan kadro ve dürüstlük bizim en önemli farkımız. Uzun yıllar bu tecrübeyle yolumuza devam ediyoruz.” sözleriyle açıkladı. 

ORGANİK ÜRÜNLERLE TEPEDEN TIRNAĞA BAKIM

Müşterilerine verdikleri hizmet kapsamına ve kullandıkları malzemelere ilişkin bilgi veren Dönertaş, “Saç bakımı, saç renklendirme, kesim, manikür, pedikür, cilt bakımı, lazer, sir, saç keratini, kalıcı fön işlemlerini uyguluyoruz. Cilt bakımında ve saçta organik ürünler kullanılmaktadır. Bize sadece merkezden değil, tüm ilçelerimizden ve mahallelerimizden talep yoğun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.