İğnesiz Mezoterapi Nedir? İğnesiz Mezoterapi Cihazları

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2021 - 16:34, Güncelleme: 12.02.2021 - 16:34
 

İğnesiz Mezoterapi Nedir? İğnesiz Mezoterapi Cihazları

Cildimiz dış etkenler, yaş ve diğer faktörler nedeniyle zamanla yaşlanır. Özellikle yoğun tempolu ve stresli bir yaşam, alışkanlıklar ciltte erken yaşta sarkmalara neden olabilir. Erken sarkmaları yok edebilmek ve sağlıklı bir görünüm elde edebilmek iğnesiz mezoterapi ile mümkün. İğnesiz mezoterapi gençleştirme tedavisi olarak tanımlanabilir. İğnesiz mezoterapi ile çok daha sıkı ve sağlıklı bir cilt elde edebilirsiniz. Bu yöntemde cilt altına enjekte edilen ilaçlar ile cilt yenilenir ve sağlığına kavuşur. İğnesiz mezoterapi işleminde orta deri tabakasına vitamin verilerek uygulama sağlanır. İğnesiz Mezoterapi Nedir? İğneli mezoterapi uygulamasına alternatif olan iğnesiz mezoterapi ağrı ve acı yaşanmadan cilt yenilenmesi sağlanıyor. İğnesiz mezoterapi ile cildin alt katmanlarına gereksinim duyduğu vitamin, mineral ve enzimleri elektroporasyon teknolojisi aracılığıyla enjekte edilen uygulamadır. İğnesiz mezoterapi ile ciltte kolajen yenileme gerçekleşir. İğnesiz mezoterapi özellikle yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmak için tercih ediliyor. İşlem sırasında anti-aging içerikli solüsyonlar düşük akımlarla cilde veriliyor ve cildin tazelenmesi sağlanıyor. Bu elektrik akımı kas içine uygulanıyor ve kas yapısına hasar vermiyor. Kısa zamanda etki göstermeye başlayan mezoterapi iğnesiz ve acısız çözümler sunuyor. Özellikle ciltte leke, matlık, ince çizgiler gibi cilt problemlerini ortadan kaldırıyor. İğnesiz mezoterapi ciltteki problemlere bağlı olarak değişkenlik gösterse de 6 seans ardından gözle görülür sonuçlar elde ediliyor. İğnesiz mezoterapi uygulama alanları; yüz ve boyun bölgesi, göğüs ve boyun bölgesinde dekolte düzeltme ve sıkılaştırma, yara ve iz tedavisi, leke tedavileri, suçiçeği gibi iz bırakan hastalıklarda, çatlaklarda, cilt gençleştirmede, sarkma ve kırışıklıklar, bel ve bacak bölgesinde sıkılaşma şeklindedir.   İğnesiz Mezoterapi Nasıl Uygulanır? İğnesiz mezoterapi uygulamadan önce cilt analiz edilerek problemler tespit edilir. Problemli bölgeye iğnesiz mezoterapi uygulaması ve işlem süresi gibi detaylar değişiklik gösterebilir. Bazı bölgeler oldukça hassas olduğu için iğnesiz mezoterapi kullanımında dikkatli olmak gerekir. İğnesiz mezoterapi uygulanan bölgeye yaklaşık 15 saat su değmemelidir. İğnesiz Mezoterapi Cihazı Nedir? İğnesiz mezoterapi cihazı ciltteki problemlerin ortadan kalkmasında etkilidir. Kolay uygulanabilir olması, acıya ve ağrıya neden olmaması nedeniyle tercih ediliyor. Dikey bir yapıya sahip olan bu cihaz kolaylıkla taşınabiliyor. Profesyonel hizmet sunan iğneli mezoterapi cihazı klinik, hastane ve güzellik merkezi gibi alanlarda kullanılır. Erdem Kozmetik cilt bakım cihazları konusunda profesyonel hizmet sunuyor. Cilt bakım cihazları ve daha fazlası hakkında bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. https://www.erdemkozmetik.com/

Cildimiz dış etkenler, yaş ve diğer faktörler nedeniyle zamanla yaşlanır. Özellikle yoğun tempolu ve stresli bir yaşam, alışkanlıklar ciltte erken yaşta sarkmalara neden olabilir. Erken sarkmaları yok edebilmek ve sağlıklı bir görünüm elde edebilmek iğnesiz mezoterapi ile mümkün.

İğnesiz mezoterapi gençleştirme tedavisi olarak tanımlanabilir. İğnesiz mezoterapi ile çok daha sıkı ve sağlıklı bir cilt elde edebilirsiniz. Bu yöntemde cilt altına enjekte edilen ilaçlar ile cilt yenilenir ve sağlığına kavuşur. İğnesiz mezoterapi işleminde orta deri tabakasına vitamin verilerek uygulama sağlanır.

İğnesiz Mezoterapi Nedir?

İğneli mezoterapi uygulamasına alternatif olan iğnesiz mezoterapi ağrı ve acı yaşanmadan cilt yenilenmesi sağlanıyor. İğnesiz mezoterapi ile cildin alt katmanlarına gereksinim duyduğu vitamin, mineral ve enzimleri elektroporasyon teknolojisi aracılığıyla enjekte edilen uygulamadır. İğnesiz mezoterapi ile ciltte kolajen yenileme gerçekleşir.

İğnesiz mezoterapi özellikle yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmak için tercih ediliyor. İşlem sırasında anti-aging içerikli solüsyonlar düşük akımlarla cilde veriliyor ve cildin tazelenmesi sağlanıyor. Bu elektrik akımı kas içine uygulanıyor ve kas yapısına hasar vermiyor.

Kısa zamanda etki göstermeye başlayan mezoterapi iğnesiz ve acısız çözümler sunuyor. Özellikle ciltte leke, matlık, ince çizgiler gibi cilt problemlerini ortadan kaldırıyor. İğnesiz mezoterapi ciltteki problemlere bağlı olarak değişkenlik gösterse de 6 seans ardından gözle görülür sonuçlar elde ediliyor.

İğnesiz mezoterapi uygulama alanları; yüz ve boyun bölgesi, göğüs ve boyun bölgesinde dekolte düzeltme ve sıkılaştırma, yara ve iz tedavisi, leke tedavileri, suçiçeği gibi iz bırakan hastalıklarda, çatlaklarda, cilt gençleştirmede, sarkma ve kırışıklıklar, bel ve bacak bölgesinde sıkılaşma şeklindedir.  

İğnesiz Mezoterapi Nasıl Uygulanır?

İğnesiz mezoterapi uygulamadan önce cilt analiz edilerek problemler tespit edilir. Problemli bölgeye iğnesiz mezoterapi uygulaması ve işlem süresi gibi detaylar değişiklik gösterebilir. Bazı bölgeler oldukça hassas olduğu için iğnesiz mezoterapi kullanımında dikkatli olmak gerekir. İğnesiz mezoterapi uygulanan bölgeye yaklaşık 15 saat su değmemelidir.

İğnesiz Mezoterapi Cihazı Nedir?

İğnesiz mezoterapi cihazı ciltteki problemlerin ortadan kalkmasında etkilidir. Kolay uygulanabilir olması, acıya ve ağrıya neden olmaması nedeniyle tercih ediliyor. Dikey bir yapıya sahip olan bu cihaz kolaylıkla taşınabiliyor. Profesyonel hizmet sunan iğneli mezoterapi cihazı klinik, hastane ve güzellik merkezi gibi alanlarda kullanılır.

Erdem Kozmetik cilt bakım cihazları konusunda profesyonel hizmet sunuyor. Cilt bakım cihazları ve daha fazlası hakkında bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

https://www.erdemkozmetik.com/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.