MANİSA’NIN EN ŞIK GECESİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2019 - 18:47, Güncelleme: 29.09.2019 - 18:47
 

MANİSA’NIN EN ŞIK GECESİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

Manisa’nın moda ikonu Nur Yetişen’e ait Butik Fatale’nin 7’nci yıl kutlaması, birbirinden şık kadınların ve unutulmaz bir gece yaşatan ünlü konukların katılımıyla yıldız yağmuru altında yaşandı.
Adı hızla ülke geneline yayılan Manisa’nın moda ikonu Nur Yetişen’e ait Butik Fatale’nin 7’nci yıl kutlaması Manisa’da bir otelde gerçekleşti. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan modacı Nur Yetişen’in dostlarını ağırladığı geleneksel hale gelen gecede şarkılarıyla Popstar Armağan Uzun ve Dans Show’uyla Diva Anıl Petek sahne aldı. Armağan Uzun’un söylediği şarkılara alkış ve nakaratlarıyla eşlik eden konuklar Diva Anıl Petek’in muhteşem şovuyla eğlencenin doruğuna ulaştı. Alkış ve kahkaha seslerinin geç saatlere kadar dinmediği gecede ‘Yılın Falate Kadını’ ödülleri de sahiplerini buldu. Nilde Kaygısız Şık, Sunay Üstel, Melis Koçlular, Emel Dipçin Yelin, Elif Dut ve Berrin Sevengil 'Fatale Kadını' seçildi. Ayrıca geceye renk katan ve organizasyonu başarıyla gerçekleştiren ünlü sanatçı Armağan Uzun ve Diva Anıl Petek ile güzel sunucu Belgin Koçak’a plaket takdim edildi. Gecenin en heyecanlı anlarından biri ise birbirinden güzel hediyelerin dağıtıldığı çekiliş oldu. Manisa’da değişik iş kollarında hizmet veren 70 işyerinin çok sayıdaki hediyesi gecenin talihlileriyle buluşurken neredeyse herkese bir ürün düştü. Dostlarıyla böylesine önemli ve özel bir gecede bir arada olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu söyleyen moda ikonu Nur Yetişen, “Onların mutluluğu benim için her şey, biz kocaman bir aileyiz, Fatale ailesiyiz ve birlikte eğlenmekten de keyif alıyoruz, 7’nci yılı güzelliklerle geride bıraktık, seneye, aynı zamanda, aynı güzel duygularla buluşmayı diliyorum” dedi.-Özlem ŞAHİN    
Manisa’nın moda ikonu Nur Yetişen’e ait Butik Fatale’nin 7’nci yıl kutlaması, birbirinden şık kadınların ve unutulmaz bir gece yaşatan ünlü konukların katılımıyla yıldız yağmuru altında yaşandı.
Adı hızla ülke geneline yayılan Manisa’nın moda ikonu Nur Yetişen’e ait Butik Fatale’nin 7’nci yıl kutlaması Manisa’da bir otelde gerçekleşti. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan modacı Nur Yetişen’in dostlarını ağırladığı geleneksel hale gelen gecede şarkılarıyla Popstar Armağan Uzun ve Dans Show’uyla Diva Anıl Petek sahne aldı. Armağan Uzun’un söylediği şarkılara alkış ve nakaratlarıyla eşlik eden konuklar Diva Anıl Petek’in muhteşem şovuyla eğlencenin doruğuna ulaştı. Alkış ve kahkaha seslerinin geç saatlere kadar dinmediği gecede ‘Yılın Falate Kadını’ ödülleri de sahiplerini buldu. Nilde Kaygısız Şık, Sunay Üstel, Melis Koçlular, Emel Dipçin Yelin, Elif Dut ve Berrin Sevengil 'Fatale Kadını' seçildi.

Ayrıca geceye renk katan ve organizasyonu başarıyla gerçekleştiren ünlü sanatçı Armağan Uzun ve Diva Anıl Petek ile güzel sunucu Belgin Koçak’a plaket takdim edildi. Gecenin en heyecanlı anlarından biri ise birbirinden güzel hediyelerin dağıtıldığı çekiliş oldu. Manisa’da değişik iş kollarında hizmet veren 70 işyerinin çok sayıdaki hediyesi gecenin talihlileriyle buluşurken neredeyse herkese bir ürün düştü. Dostlarıyla böylesine önemli ve özel bir gecede bir arada olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu söyleyen moda ikonu Nur Yetişen, “Onların mutluluğu benim için her şey, biz kocaman bir aileyiz, Fatale ailesiyiz ve birlikte eğlenmekten de keyif alıyoruz, 7’nci yılı güzelliklerle geride bıraktık, seneye, aynı zamanda, aynı güzel duygularla buluşmayı diliyorum” dedi.-Özlem ŞAHİN
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.