Simli Oje Nasıl Kullanılır? Nasıl Çıkarılır?

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2022 - 14:05, Güncelleme: 22.01.2022 - 14:05
 

Simli Oje Nasıl Kullanılır? Nasıl Çıkarılır?

Güzel ve bakımlı görünen tırnaklara sahip olmak için herkesin tercih ettiği farklı yöntemler vardır. Bazıları için klasik ojelerdense simli olanlar daha dikkat çekicidir. Simli ojelerin çok daha uzun süre kalıcılığını koruması kadınların en sevdiği özelliklerden biri. Genel olarak simli oje renkleri göz alıcı ve canlı seçeneklerden oluşur. İlk kez simli oje sürecek olanların en merak ettiği detayların başında uygulama şekli geliyor. Simli ojeleri sürüp günlerce ve haftalarca kalıcılığı korumak kulağa hoş gelse de uygulama aşamasında belli bir dikkat gerekir. Simli ojeleri sürerken diğer ojelerde olduğu gibi klasik adımları takip edebilirsiniz. Özellikle 2 ya da 3 kat sürülen simli ojeler oldukça parlak görünümlü tırnaklara sahip olmanızı sağlar. Aynı zamanda derinlik katmak için farklı renkte bir ojeyi uygulayıp ardından simli olana geçebilirsiniz. Simli ojenizi uyguladıktan sonra tüm ojelerde olduğu gibi ilk katın kurumasını bekleyin. Bu süreçte yoğun sim içeren bir oje tercih ettiyseniz dökülme, kuruma veya eşit sürülememe gibi problemlerle karşılaşmanız mümkün. Bu tarz sorunların önüne geçmek için simli ojeyi direkt uygulamaktan kaçının. Bildiğiniz oje sürme teknikleri ile simli ojeleri sürdüğünüzde beklediğiniz etkiye ulaşamayabilirsiniz. Bunun yerine simli ojeden önce şeffaf oje bazını sürerek çok daha pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. Oje sürmenin püf noktaları kadar çıkarılması da dikkat gerektiren bir durum. Öncelikle simli ojelerin aseton ve pamuk ikilisiyle çıkarılmadığını bilmeniz gerekir. Bu nedenle simli ojeyi çıkarmak için aseton, pamuk ve folyoya ihtiyacınız olacak. Pamuğa döktüğünüz asetonu tırnağınıza sararak bir süre bekleyin. Herhangi bir ovalama hareketi yapmadan alüminyum folyoyu da üzerine sarın. Bu işlemin ardından tırnaklarınızı 10 dakika bu şekilde bekletmeniz yeterli. İşte simli ojeleri çıkarmak bu kadar kolay!  IMPALA Simli Oje – Nail Polish Hayalini kurduğunuz parlak ve göz alıcı tırnak renkleri için IMPALA Simli Oje – Nail Polish ürün seçeneğini deneyebilirsiniz. Hızlı kuruyan yapısı ile IMPALA Simli Oje – Nail Polish sayesinde tırnaklarınızı renklendirmek artık çok daha kolay. Ojenizi sürdükten sonra 25 saniye içerisinde ilk katın kuruduğunu görebilirsiniz. IMPALA Kozmetik ürünleri özel formülü ile kaliteli sonuçları bir arada sunar. Makyaj için ihtiyacınız olan tüm ürün seçeneklerine IMPALA Kozmetik üzerinden ulaşabilirsiniz. Makyaja dair aradığınız her şey IMPALA Kozmetik’te. IMPALA Kozmetik ürünlerini incelemek ve sipariş vermek için https://www.impalaturkiye.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Güzel ve bakımlı görünen tırnaklara sahip olmak için herkesin tercih ettiği farklı yöntemler vardır. Bazıları için klasik ojelerdense simli olanlar daha dikkat çekicidir. Simli ojelerin çok daha uzun süre kalıcılığını koruması kadınların en sevdiği özelliklerden biri. Genel olarak simli oje renkleri göz alıcı ve canlı seçeneklerden oluşur. İlk kez simli oje sürecek olanların en merak ettiği detayların başında uygulama şekli geliyor. Simli ojeleri sürüp günlerce ve haftalarca kalıcılığı korumak kulağa hoş gelse de uygulama aşamasında belli bir dikkat gerekir.

Simli ojeleri sürerken diğer ojelerde olduğu gibi klasik adımları takip edebilirsiniz. Özellikle 2 ya da 3 kat sürülen simli ojeler oldukça parlak görünümlü tırnaklara sahip olmanızı sağlar. Aynı zamanda derinlik katmak için farklı renkte bir ojeyi uygulayıp ardından simli olana geçebilirsiniz.

Simli ojenizi uyguladıktan sonra tüm ojelerde olduğu gibi ilk katın kurumasını bekleyin. Bu süreçte yoğun sim içeren bir oje tercih ettiyseniz dökülme, kuruma veya eşit sürülememe gibi problemlerle karşılaşmanız mümkün. Bu tarz sorunların önüne geçmek için simli ojeyi direkt uygulamaktan kaçının. Bildiğiniz oje sürme teknikleri ile simli ojeleri sürdüğünüzde beklediğiniz etkiye ulaşamayabilirsiniz. Bunun yerine simli ojeden önce şeffaf oje bazını sürerek çok daha pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Oje sürmenin püf noktaları kadar çıkarılması da dikkat gerektiren bir durum. Öncelikle simli ojelerin aseton ve pamuk ikilisiyle çıkarılmadığını bilmeniz gerekir. Bu nedenle simli ojeyi çıkarmak için aseton, pamuk ve folyoya ihtiyacınız olacak. Pamuğa döktüğünüz asetonu tırnağınıza sararak bir süre bekleyin. Herhangi bir ovalama hareketi yapmadan alüminyum folyoyu da üzerine sarın. Bu işlemin ardından tırnaklarınızı 10 dakika bu şekilde bekletmeniz yeterli. İşte simli ojeleri çıkarmak bu kadar kolay!

 IMPALA Simli Oje – Nail Polish

Hayalini kurduğunuz parlak ve göz alıcı tırnak renkleri için IMPALA Simli Oje – Nail Polish ürün seçeneğini deneyebilirsiniz. Hızlı kuruyan yapısı ile IMPALA Simli Oje – Nail Polish sayesinde tırnaklarınızı renklendirmek artık çok daha kolay. Ojenizi sürdükten sonra 25 saniye içerisinde ilk katın kuruduğunu görebilirsiniz.

IMPALA Kozmetik ürünleri özel formülü ile kaliteli sonuçları bir arada sunar. Makyaj için ihtiyacınız olan tüm ürün seçeneklerine IMPALA Kozmetik üzerinden ulaşabilirsiniz. Makyaja dair aradığınız her şey IMPALA Kozmetik’te. IMPALA Kozmetik ürünlerini incelemek ve sipariş vermek için https://www.impalaturkiye.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.