YAPTIĞI RESİMLE EMNİYET KEMERİNE DİKKAT ÇEKTİ

KADIN VE GÜZELLİK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2019 - 11:27, Güncelleme: 17.06.2019 - 11:27
 

YAPTIĞI RESİMLE EMNİYET KEMERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Erkalaycıoğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim Daire Başkanlığınca ülke genelinde düzenlenen, "Bu Kemer Sana Çok Yakışır" yarışmasında 10. olan 6.sınıf öğrencisi Kaan Oturanoğlu’na hediye takdim etti.
Çağatay Uluçay Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Kaan Oturanoğlu, "Bu Kemer Sana Çok Yakışır Yarışması" kapsamında Türkiye genelinde yapılan slogan, afiş ve görsel tasarım alanlarından görsel tasarım alanında,  yaptığı afişle 10. oldu.  Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Erkalaycıoğlu, okul bahçesinde düzenlenen törenle Kaan’a hediye takdim etti. Hediyesini vermeden önce kürsüde konuşan Erkalaycıoğlu, emniyet kemeri kullanmanın bilincini oluşturmak için eğitimin şart olduğunu ifade ederek, “Başta okul müdürümüz Mehmet Göksu olmak üzere kıymetli öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ülkemizde Trafik kazalarının yüzde 80 oranında tek sebebi olan emniyet kemerine dikkat çekmek için düzenlenen bu yarışmada dereceye giren Kaan Oturanoğlu kardeşimizi kutluyoruz. Tatile girecek öğrencilerimizi, ailelerinin kurallı bir şekilde araç kullanmaları için uyarmalarını istiyorum. Emniyet kemeri takın, araba kullanırken telefonla konuşmamaları için uyarın. ” dedi. “BİR KEMERLE TÜM GÜZEL ANILAR KORUNABİLİR” Dereceye giren Kaan Oturanoğlu ise şu sözlere yer verdi,  “Yarışmada dereceye girmeyi düşünmemiştim. Serpil hocamın desteğiyle bu resmi yaptık. Resmi yaparken, ailesiyle güzel zaman geçirmek için yola çıkan kişilerin, sadece bir kemer bağlamasıyla tüm güzel anıları koruyabileceğini düşündüm.” –Özlem ŞAHİN
Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Erkalaycıoğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim Daire Başkanlığınca ülke genelinde düzenlenen, "Bu Kemer Sana Çok Yakışır" yarışmasında 10. olan 6.sınıf öğrencisi Kaan Oturanoğlu’na hediye takdim etti.
Çağatay Uluçay Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Kaan Oturanoğlu, "Bu Kemer Sana Çok Yakışır Yarışması" kapsamında Türkiye genelinde yapılan slogan, afiş ve görsel tasarım alanlarından görsel tasarım alanında,  yaptığı afişle 10. oldu.  Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Erkalaycıoğlu, okul bahçesinde düzenlenen törenle Kaan’a hediye takdim etti. Hediyesini vermeden önce kürsüde konuşan Erkalaycıoğlu, emniyet kemeri kullanmanın bilincini oluşturmak için eğitimin şart olduğunu ifade ederek, “Başta okul müdürümüz Mehmet Göksu olmak üzere kıymetli öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ülkemizde Trafik kazalarının yüzde 80 oranında tek sebebi olan emniyet kemerine dikkat çekmek için düzenlenen bu yarışmada dereceye giren Kaan Oturanoğlu kardeşimizi kutluyoruz. Tatile girecek öğrencilerimizi, ailelerinin kurallı bir şekilde araç kullanmaları için uyarmalarını istiyorum. Emniyet kemeri takın, araba kullanırken telefonla konuşmamaları için uyarın. ” dedi.

“BİR KEMERLE TÜM GÜZEL ANILAR KORUNABİLİR”
Dereceye giren Kaan Oturanoğlu ise şu sözlere yer verdi,  “Yarışmada dereceye girmeyi düşünmemiştim. Serpil hocamın desteğiyle bu resmi yaptık. Resmi yaparken, ailesiyle güzel zaman geçirmek için yola çıkan kişilerin, sadece bir kemer bağlamasıyla tüm güzel anıları koruyabileceğini düşündüm.” –Özlem ŞAHİN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.