GAZETEMİZ 23 YAŞINDA!

MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2022 - 16:01, Güncelleme: 02.08.2022 - 16:01
 

GAZETEMİZ 23 YAŞINDA!

“Manisa’da Sizin Gözünüz, Sizin Kulağınız ve Sizin Sesiniz” sloganıyla 1 Ağustos 2000 yılında yayım hayatına başlayan Manisa’da Denge Gazetesi, 23’üncü yaş gününün mutluluğunu ve gururunu yaşadı.
6 BİN 593’ÜNCÜ SAYIYLA YENİ YILA MERHABA 1 Ağustos 2000 tarihinde kurulan ve 22 yıl boyunca basın yayın ilkelerine bağlı kalarak kesintisiz hizmet veren Denge, dün 6 bin 593’üncü sayısıyla 23’üncü yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşadı. Manisa’da yayım hayatına başladığından beri Manisa ve Manisalılar ile özdeşleşerek büyüyen ve gelişen bir gazete olma çizgisinden hiç çıkmadıklarını belirten Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdinç Yumrukaya, çok uzun yıllar daha hizmet vereceklerini söyleyerek, Manisalılara Denge’li nice yıllar diledi. “EN YÜKSEK TİRAJLA ÇIKAN GAZETEYİZ” Erdinç Yumrukaya, “Geride bıraktığımız 22 yılda Manisa’da en yüksek tirajla çıkan gazeteyiz. Hatta Manisa’da dağıtılan bazı ulusal gazeteler bizim çok daha altımızda. Biz büyük bir aileyiz. Benimle bu yolda yürüyerek gazetemizin başarı hikayesini yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Biliyorum ki Manisalılar da bizimle aynı heyecanı paylaşıyorlar. 22 yıldır Manisalıların sesi, gözü ve kulağıyız. Yıl dönümümüz kutlu olsun” dedi. “TÜM PLATFORMLARDA MANİSALILARIN HİZMETİNDEYİZ” Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya da kent gündemine yön vermek, Manisalıları olan bitenden haberdar etmek için kurulan Denge’nin 23 yıldır aralıksız hizmet verdiğini belirterek; “2000 yılında basılı olarak başladığımız yayım hayatımız şu anda hem basılı hem de dijital ortamda devam ediyor. Anlık haberleri; www.manisadadenge.com ve @manisadenge hesapları ile okuyucularımızla buluşturuyoruz. En güncel ve tarafsız haberlerle her platformdayız.” şeklinde konuştu.
“Manisa’da Sizin Gözünüz, Sizin Kulağınız ve Sizin Sesiniz” sloganıyla 1 Ağustos 2000 yılında yayım hayatına başlayan Manisa’da Denge Gazetesi, 23’üncü yaş gününün mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

6 BİN 593’ÜNCÜ SAYIYLA YENİ YILA MERHABA

1 Ağustos 2000 tarihinde kurulan ve 22 yıl boyunca basın yayın ilkelerine bağlı kalarak kesintisiz hizmet veren Denge, dün 6 bin 593’üncü sayısıyla 23’üncü yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşadı. Manisa’da yayım hayatına başladığından beri Manisa ve Manisalılar ile özdeşleşerek büyüyen ve gelişen bir gazete olma çizgisinden hiç çıkmadıklarını belirten Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdinç Yumrukaya, çok uzun yıllar daha hizmet vereceklerini söyleyerek, Manisalılara Denge’li nice yıllar diledi.

“EN YÜKSEK TİRAJLA ÇIKAN GAZETEYİZ”

Erdinç Yumrukaya, “Geride bıraktığımız 22 yılda Manisa’da en yüksek tirajla çıkan gazeteyiz. Hatta Manisa’da dağıtılan bazı ulusal gazeteler bizim çok daha altımızda. Biz büyük bir aileyiz. Benimle bu yolda yürüyerek gazetemizin başarı hikayesini yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Biliyorum ki Manisalılar da bizimle aynı heyecanı paylaşıyorlar. 22 yıldır Manisalıların sesi, gözü ve kulağıyız. Yıl dönümümüz kutlu olsun” dedi.

“TÜM PLATFORMLARDA MANİSALILARIN HİZMETİNDEYİZ”

Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya da kent gündemine yön vermek, Manisalıları olan bitenden haberdar etmek için kurulan Denge’nin 23 yıldır aralıksız hizmet verdiğini belirterek; “2000 yılında basılı olarak başladığımız yayım hayatımız şu anda hem basılı hem de dijital ortamda devam ediyor. Anlık haberleri; www.manisadadenge.com ve @manisadenge hesapları ile okuyucularımızla buluşturuyoruz. En güncel ve tarafsız haberlerle her platformdayız.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.