25 MUHTAR BAŞKAN DUTLULU’YU ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2022 - 21:47, Güncelleme: 29.09.2022 - 21:47
 

25 MUHTAR BAŞKAN DUTLULU’YU ZİYARET ETTİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret eden muhtarlar, Akhisar Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Besim Dutlulu ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti. Başkan Dutlulu, “Halkımızın memnuniyeti bizim için en önemli etken. Bu amaçla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.
Özellikle birçok kırsal mahallenin kullandığı Eski İstanbul Yolu olarak bilinen Efendi Mahallesi 280 sokak üzerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından 25 mahalle muhtarı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti. ESKİ İSTANBUL YOLUNDAKİ SORUN ÇÖZÜLDÜ Göreve geldiği günden itibaren, kentte yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek ve bozuk yol sorununu ortadan kaldırmak için merkez ve kırsal mahallelerde tüm gücüyle çalışan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, bu kez de yıllardır el değmeyen eski İstanbul yolundaki sorunu çözdü. “ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ” 25 mahalle muhtarını konuk eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki yolda ilk etapta imar planına uygun şekilde yol genişletme çalışmalarını yaptıklarını ve ardından 2 kat sıcak asfalt serme işleminin tamamlanarak trafiğe açıldığını belirtti. Başkan Dutlulu açıklamalarında, “Asfalt çalışmalarını bitirdiğimiz eski İstanbul yolunu kullanan kırsal ve merkez mahalle muhtarlarımız, teşekkürlerini iletmek için ziyaretimize geldi. Halkımızın memnuniyeti bizim için en önemli etken. Bu amaçla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Muhtarlarımıza ziyaretleri ve güzel dilekleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. BAŞKAN DUTLULU’YA TEŞEKKÜR 25 mahalle muhtarına adına söz alan Ulucami Mahallesi Muhtarı Nesime Şakrak, yılardır devam eden bu sorunu en kısa çözdüğü için Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti. Şakrak açıklamalarında, “Binlerce vatandaşımızın kullandığı bu yolun yapılması hepimizi sevindirdi. Çalışmaları ile Türkiye genelinde adından bahsettiren Sayın Başkanımız Besim Dutlulu başta olmak üzere, yıllardır el değmeyen bu yolu kısa süre içerisinde tamamlayan tüm belediye ekiplerine mahalle halklarımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret eden muhtarlar, Akhisar Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Besim Dutlulu ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletti. Başkan Dutlulu, “Halkımızın memnuniyeti bizim için en önemli etken. Bu amaçla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

Özellikle birçok kırsal mahallenin kullandığı Eski İstanbul Yolu olarak bilinen Efendi Mahallesi 280 sokak üzerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından 25 mahalle muhtarı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti.

ESKİ İSTANBUL YOLUNDAKİ SORUN ÇÖZÜLDÜ

Göreve geldiği günden itibaren, kentte yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek ve bozuk yol sorununu ortadan kaldırmak için merkez ve kırsal mahallelerde tüm gücüyle çalışan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, bu kez de yıllardır el değmeyen eski İstanbul yolundaki sorunu çözdü.

ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ”

25 mahalle muhtarını konuk eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki yolda ilk etapta imar planına uygun şekilde yol genişletme çalışmalarını yaptıklarını ve ardından 2 kat sıcak asfalt serme işleminin tamamlanarak trafiğe açıldığını belirtti. Başkan Dutlulu açıklamalarında, “Asfalt çalışmalarını bitirdiğimiz eski İstanbul yolunu kullanan kırsal ve merkez mahalle muhtarlarımız, teşekkürlerini iletmek için ziyaretimize geldi. Halkımızın memnuniyeti bizim için en önemli etken. Bu amaçla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Muhtarlarımıza ziyaretleri ve güzel dilekleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DUTLULU’YA TEŞEKKÜR

25 mahalle muhtarına adına söz alan Ulucami Mahallesi Muhtarı Nesime Şakrak, yılardır devam eden bu sorunu en kısa çözdüğü için Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti. Şakrak açıklamalarında, “Binlerce vatandaşımızın kullandığı bu yolun yapılması hepimizi sevindirdi. Çalışmaları ile Türkiye genelinde adından bahsettiren Sayın Başkanımız Besim Dutlulu başta olmak üzere, yıllardır el değmeyen bu yolu kısa süre içerisinde tamamlayan tüm belediye ekiplerine mahalle halklarımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.