27 YILDIR HAZIR GİYİMİN ÖNCÜSÜ: SÜMER SATIŞ MAĞAZASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2021 - 15:36, Güncelleme: 30.12.2021 - 15:36
 

27 YILDIR HAZIR GİYİMİN ÖNCÜSÜ: SÜMER SATIŞ MAĞAZASI

1995 yılından beri Manisa’da hizmet veren Sümer Satış Mağazası, sektördeki tecrübesiyle Manisalılara şıklık katmaya devam ediyor.
1995 yılından beri Manisa’da 7’den 70’e hitap eden Sümer Satış Mağazası, abiye, damatlık, çocuk giyim, spor giyim, ayakkabı, A’dan Z’ye bay bayan giyim ürünleri satıyor. Müşterilerine 6 aya kadar taksit imkanı sunan mağaza, nakit alışverişte ise yüzde 10 indirim fırsatı sağlıyor. Geniş ürün yelpazesi bulunan mağaza, yaklaşık 40 markanın ürününü satıyor.  KALİTELİ ÜRÜNLER UYGUN FİYATLA SATILIYOR Diğer mağazalardan kendilerini ayıran en büyük özelliğin zengin ve kaliteli ürün çeşitlerini uygun fiyat ile satmak olduğunu belirten Firma Sahibi Mustafa Polat, “Zengin çeşit ve kaliteli ürünleri mağazamızda piyasaya göre uygun fiyatla satıyoruz. 30 bin civarında elden ödeme yapan cari müşteri portföyümüz var. Fiyatlarımızın uygun olması, kredi kartına ihtiyaç duymadan alışveriş yapmaya imkan sağlıyor. 4 katlı mağazamızda tam 27 yıldır hazır giyimde öncü olduk. Aynı zamanda düğüncü mağazasıyız. Damatlık, gelinlik, abiye, sünnetlik ve takım elbiselerimiz mevcut” dedi.
1995 yılından beri Manisa’da hizmet veren Sümer Satış Mağazası, sektördeki tecrübesiyle Manisalılara şıklık katmaya devam ediyor.

1995 yılından beri Manisa’da 7’den 70’e hitap eden Sümer Satış Mağazası, abiye, damatlık, çocuk giyim, spor giyim, ayakkabı, A’dan Z’ye bay bayan giyim ürünleri satıyor. Müşterilerine 6 aya kadar taksit imkanı sunan mağaza, nakit alışverişte ise yüzde 10 indirim fırsatı sağlıyor. Geniş ürün yelpazesi bulunan mağaza, yaklaşık 40 markanın ürününü satıyor. 

KALİTELİ ÜRÜNLER UYGUN FİYATLA SATILIYOR

Diğer mağazalardan kendilerini ayıran en büyük özelliğin zengin ve kaliteli ürün çeşitlerini uygun fiyat ile satmak olduğunu belirten Firma Sahibi Mustafa Polat, “Zengin çeşit ve kaliteli ürünleri mağazamızda piyasaya göre uygun fiyatla satıyoruz. 30 bin civarında elden ödeme yapan cari müşteri portföyümüz var. Fiyatlarımızın uygun olması, kredi kartına ihtiyaç duymadan alışveriş yapmaya imkan sağlıyor. 4 katlı mağazamızda tam 27 yıldır hazır giyimde öncü olduk. Aynı zamanda düğüncü mağazasıyız. Damatlık, gelinlik, abiye, sünnetlik ve takım elbiselerimiz mevcut” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.