30 YILINI DOLDURAN 46 ÜSTADA PLAKET VERİLDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2022 - 17:30, Güncelleme: 19.10.2022 - 17:30
 

30 YILINI DOLDURAN 46 ÜSTADA PLAKET VERİLDİ

Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Meslekte 30 yılını dolduran üyelerine plaket vererek onurlandırdı ve vefa örneği gösterdi. Başkan Uğur Hasacar, “Meslekte çok fazla dayanışma ve birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Meslektaşlarımızı bir arada tutacak, kenetlenecek ve hep birlikte büyümeye devam edeceğiz.” dedi.
Törende konuşan Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler Odası Başkanı Uğur Hasacar, meslektaşlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.  “ÜSTATLARIMIZI ÖRNEK ALIYORUZ” Başkan Hasacar şunları söyledi, “Mesleğimiz yükü ağır bir meslek ve yıpratıcı. Bunun yanında ülke ekonomisine yön veren bir yapısı var. Bu bağlamda meslek mensuplarımız durmadan dinlenmeden çalışıyor. Bu yoğun iş temposunda bizler de odamız olarak mesleğimizde 30 yılını dolduran duayen oda üyelerimize plaketle vefa göstermek istedik. Gençler olarak siz üstatlarımızı örnek alıyoruz. Bilgi ve tecrübelerinizden her zaman yararlanmak istiyoruz.” “BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR” Hasacar, Manisalı Muhasebeci ve Mali müşavirlerin büyük bir aile olduğunu hatırlatarak, “Bugün bine yakın üyesiyle çeyrek asrı aşan geçmişiyle büyük bir camiayız. Meslekte çok fazla dayanışma ve birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Odamızın yönetimi olarak mesleğimizin duayenleri ve üstadlarına onların bilgi birikim ve tecrübelerine her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Meslektaşlarımızı bir arada tutacak, kenetlenecek ve hep birlikte büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu. 46 ÜSTADA PLAKET TAKDİM EDİLDİ Başkan Hasacar’ın konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. Oda Başkan ve yöneticileri meslekte 30 yılını dolduran Manisa Merkezdeki 46 meslek üstadına plaketlerini takdim etti.  Başkan Hasacar ilçelerde yapılacak olan etkinliklerle meslekte 30 yılı aşan üyeleri de onurlandıracaklarını kaydetti.
Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Meslekte 30 yılını dolduran üyelerine plaket vererek onurlandırdı ve vefa örneği gösterdi. Başkan Uğur Hasacar, “Meslekte çok fazla dayanışma ve birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Meslektaşlarımızı bir arada tutacak, kenetlenecek ve hep birlikte büyümeye devam edeceğiz.” dedi.

Törende konuşan Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali müşavirler Odası Başkanı Uğur Hasacar, meslektaşlarıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. 

“ÜSTATLARIMIZI ÖRNEK ALIYORUZ”

Başkan Hasacar şunları söyledi, “Mesleğimiz yükü ağır bir meslek ve yıpratıcı. Bunun yanında ülke ekonomisine yön veren bir yapısı var. Bu bağlamda meslek mensuplarımız durmadan dinlenmeden çalışıyor. Bu yoğun iş temposunda bizler de odamız olarak mesleğimizde 30 yılını dolduran duayen oda üyelerimize plaketle vefa göstermek istedik. Gençler olarak siz üstatlarımızı örnek alıyoruz. Bilgi ve tecrübelerinizden her zaman yararlanmak istiyoruz.”

“BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Hasacar, Manisalı Muhasebeci ve Mali müşavirlerin büyük bir aile olduğunu hatırlatarak, “Bugün bine yakın üyesiyle çeyrek asrı aşan geçmişiyle büyük bir camiayız. Meslekte çok fazla dayanışma ve birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Odamızın yönetimi olarak mesleğimizin duayenleri ve üstadlarına onların bilgi birikim ve tecrübelerine her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Meslektaşlarımızı bir arada tutacak, kenetlenecek ve hep birlikte büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

46 ÜSTADA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Başkan Hasacar’ın konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. Oda Başkan ve yöneticileri meslekte 30 yılını dolduran Manisa Merkezdeki 46 meslek üstadına plaketlerini takdim etti.  Başkan Hasacar ilçelerde yapılacak olan etkinliklerle meslekte 30 yılı aşan üyeleri de onurlandıracaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.