45 PARK, MANİSA BASININI AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2023 - 15:51, Güncelleme: 10.01.2023 - 15:51
 

45 PARK, MANİSA BASININI AĞIRLADI

Manisa’nın buluşma merkezlerinden olan 45 Park, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Manisa’nın yerel ve ulusal basın mensuplarını ağırladı.
45 Park Yönetim Kurulu Başkanı Lale Erdoğan Tunçer, pandemi dolayısıyla 2 yıldır bir araya gelemediklerini belirtti. “EMEKLERİNİ GÖZ ARDI EDEMEYİZ” Tunçer, “Manisamızın değerli basın mensupları ile çok keyifli bir akşam yemeğinde bir araya geldik. Pandemi öncesi de bir araya geliyorduk ama 2 yıl aradan sonra bu birliktelik hepimize çok iyi geldi. Emeklerini göz ardı edemeyiz, hepsine çok teşekkür ederim. Tekrar hem yerel hem ulusal tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.
Manisa’nın buluşma merkezlerinden olan 45 Park, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Manisa’nın yerel ve ulusal basın mensuplarını ağırladı.

45 Park Yönetim Kurulu Başkanı Lale Erdoğan Tunçer, pandemi dolayısıyla 2 yıldır bir araya gelemediklerini belirtti.

“EMEKLERİNİ GÖZ ARDI EDEMEYİZ”

Tunçer, “Manisamızın değerli basın mensupları ile çok keyifli bir akşam yemeğinde bir araya geldik. Pandemi öncesi de bir araya geliyorduk ama 2 yıl aradan sonra bu birliktelik hepimize çok iyi geldi. Emeklerini göz ardı edemeyiz, hepsine çok teşekkür ederim. Tekrar hem yerel hem ulusal tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.