563.ÇAĞLAK FESTİVALİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2022 - 15:18, Güncelleme: 30.05.2022 - 15:18
 

563.ÇAĞLAK FESTİVALİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Geleneksel olarak kutlanan 563. Çağlak Festivali’nin ilk haftası sona erdi. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında açılan sergileri esnafın mağdur olmaması için bir hafta daha uzatan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ekonomik sıkıntı içerisinde bulunan halkın da güzel bir nefes alma fırsatı olacağının altını çizdi. İLK HAFTA RÜZGARI Sokak Basketbol turnuvası, trap atışları ve satranç turnuvası ile başlayan 563. Çağlak Festivali kapsamında Gölet konser alanında sırasıyla rock müzik grubu Gripin, pop sanatçısı Derya Uluğ ve Metin Özülkü Orketsrası eşliğinde Eda Özülkü, Jale, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Ümit Sayın’ın yer aldığı “Şimdi 90’lar” grubu ve son gün Kibariye sahne aldı. KONSER VE TİYATROLARLA DEVAM EDECEK 30 Mayıs ve 5 Haziran arasında da konser ve tiyatrolarla etkinliklerin devam edeceğine vurgu yapan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Dört gün boyunca çok keyifli konserlerimiz oldu. Bu konserler, ekonomik sıkıntılar içerisindeki halkımız için güzel bir nefes alma fırsatı oldu. Bu hafta da festivalimiz konser ve tiyatrolar ile devam ediyor; stantlar da açık olacak. Bu haftaki etkinlikler aynı alandaki amfi tiyatroda olacak. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.,

Geleneksel olarak kutlanan 563. Çağlak Festivali’nin ilk haftası sona erdi. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında açılan sergileri esnafın mağdur olmaması için bir hafta daha uzatan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ekonomik sıkıntı içerisinde bulunan halkın da güzel bir nefes alma fırsatı olacağının altını çizdi.

İLK HAFTA RÜZGARI

Sokak Basketbol turnuvası, trap atışları ve satranç turnuvası ile başlayan 563. Çağlak Festivali kapsamında Gölet konser alanında sırasıyla rock müzik grubu Gripin, pop sanatçısı Derya Uluğ ve Metin Özülkü Orketsrası eşliğinde Eda Özülkü, Jale, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Ümit Sayın’ın yer aldığı “Şimdi 90’lar” grubu ve son gün Kibariye sahne aldı.

KONSER VE TİYATROLARLA DEVAM EDECEK

30 Mayıs ve 5 Haziran arasında da konser ve tiyatrolarla etkinliklerin devam edeceğine vurgu yapan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Dört gün boyunca çok keyifli konserlerimiz oldu. Bu konserler, ekonomik sıkıntılar içerisindeki halkımız için güzel bir nefes alma fırsatı oldu.

Bu hafta da festivalimiz konser ve tiyatrolar ile devam ediyor; stantlar da açık olacak. Bu haftaki etkinlikler aynı alandaki amfi tiyatroda olacak. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.