AHLATLILAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TOSUNER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2023 - 14:02, Güncelleme: 05.01.2023 - 14:02
 

AHLATLILAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TOSUNER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve kadın kolları yönetimi MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan yaptığı açıklamada dernek olarak çalışmalarına aralıksız devam ettikleri bugünde MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. “HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK” Başkan Aslan “MHP Manisa İl Başkanı olarak göreve atanan Cüneyt Tosuner hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aynı zamanda MHP Manisa İl Başkanımız Murat Öner’in hayatını kaybetmesi nedeniyle bugün MHP teşkilatına Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği yönetimi ve Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve yönetimi ile taziye ziyaretini gerçekleştirdik. Cüneyt Tosuner başkanımız inşallah MHP teşkilatına Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı olur. Hayırlı işlere imza atar” ifadelerini kullandı. BAŞKAN TOSUNER’DEN TEŞEKKÜR MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan’a, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve dernek üyelerine teşekkür etti.
Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve kadın kolları yönetimi MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan yaptığı açıklamada dernek olarak çalışmalarına aralıksız devam ettikleri bugünde MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

“HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK”

Başkan Aslan “MHP Manisa İl Başkanı olarak göreve atanan Cüneyt Tosuner hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aynı zamanda MHP Manisa İl Başkanımız Murat Öner’in hayatını kaybetmesi nedeniyle bugün MHP teşkilatına Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği yönetimi ve Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve yönetimi ile taziye ziyaretini gerçekleştirdik. Cüneyt Tosuner başkanımız inşallah MHP teşkilatına Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı olur. Hayırlı işlere imza atar” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TOSUNER’DEN TEŞEKKÜR

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Manisa Ahlat Sosyal Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Çelebi Aslan’a, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.