AK PARTİ’DEN DEPREMZEDE KADINLARA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2023 - 13:33, Güncelleme: 09.03.2023 - 13:33
 

AK PARTİ’DEN DEPREMZEDE KADINLARA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Füzün, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla depremde yaralanan, evlerini kaybeden kadınlarla bir araya geldi. Başkan Füzün, “Teşkilatımız ve tüm Akhisar el ele vererek depremzede kardeşlerimizi bağrımıza bastık. Bugünden sonra da hangi konuda ihtiyaçları var ise biz sonuna kadar yanlarındayız.” ifadesinde bulundu.
Birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde tek vücut olarak hareket eden AK Parti Akhisar ilçe teşkilat Başkan Fatih Füzün, AK Parti Akhisar ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte depremzede kadınlar için düzenlenen programda depremzede hanımefendiler ile tek tek ilgilenerek sorunlarını dinlediler. Akhisar Tütün otelde gerçekleşen programda AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş ve yönetimi de hazır bulundu. “ONLARIN SEVİNÇLERİ BİZİM SEVİNÇLERİMİZ” Programda konuşan Başkan Füzün, “6 Şubat günü meydana gelen yüzyılın felaketi sadece 11 ili değil tüm Türkiye’yi derinden yaralamıştır. Deprem gününden beri devletimiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde depremzedeler için seferber olmuşlardır. Biz ensar ve muhacir kültüründen gelen insanlarız şehrimize gelip bize misafir olan bize ensar olmayan şerefini yaşatan değerli muhacir kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Onların dertleri bizim dertlerimiz onların sevinçleri bizim sevinçlerimizdir. Teşkilatımız ve tüm Akhisar el ele vererek depremzede kardeşlerimizi bağrımıza bastık. Bugünden sonra da hangi konuda ihtiyaçları var ise biz sonuna kadar yanlarındayız. Bugün emekçi kadınlar gününü kutlarken tekrar hatırlatmak isterim ki kadınlar insandır. Biz insanoğluyuz analarımız, bacılarımız, eşlerimiz, sevgililerimiz olan kadınlar iyi ki varlar. AK Parti olarak her daim kadının yanında, kadın tarafında olan bir politika sergilediğimizi bir kez daha hatırlatmak isterim. Kendinizi hiç yalnız hissetmeyin hiç kimse yoksa biz varız.” dedi. BAŞKAN FÜZÜN’E TEŞEKKÜR ETTİLER Programa katılan hanımefendiler ve beyefendiler AK Parti Akhisar Teşkilatı Başkanı Fatih Füzün ve yönetimine teşekkürlerini sundular düşünülmek önemli hissettirmek çok değerli teşekkür ederiz dediler.
AK Parti İlçe Başkanı Fatih Füzün, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla depremde yaralanan, evlerini kaybeden kadınlarla bir araya geldi. Başkan Füzün, “Teşkilatımız ve tüm Akhisar el ele vererek depremzede kardeşlerimizi bağrımıza bastık. Bugünden sonra da hangi konuda ihtiyaçları var ise biz sonuna kadar yanlarındayız.” ifadesinde bulundu.

Birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde tek vücut olarak hareket eden AK Parti Akhisar ilçe teşkilat Başkan Fatih Füzün, AK Parti Akhisar ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte depremzede kadınlar için düzenlenen programda depremzede hanımefendiler ile tek tek ilgilenerek sorunlarını dinlediler. Akhisar Tütün otelde gerçekleşen programda AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş ve yönetimi de hazır bulundu.

“ONLARIN SEVİNÇLERİ BİZİM SEVİNÇLERİMİZ”

Programda konuşan Başkan Füzün, “6 Şubat günü meydana gelen yüzyılın felaketi sadece 11 ili değil tüm Türkiye’yi derinden yaralamıştır. Deprem gününden beri devletimiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde depremzedeler için seferber olmuşlardır. Biz ensar ve muhacir kültüründen gelen insanlarız şehrimize gelip bize misafir olan bize ensar olmayan şerefini yaşatan değerli muhacir kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Onların dertleri bizim dertlerimiz onların sevinçleri bizim sevinçlerimizdir. Teşkilatımız ve tüm Akhisar el ele vererek depremzede kardeşlerimizi bağrımıza bastık. Bugünden sonra da hangi konuda ihtiyaçları var ise biz sonuna kadar yanlarındayız. Bugün emekçi kadınlar gününü kutlarken tekrar hatırlatmak isterim ki kadınlar insandır. Biz insanoğluyuz analarımız, bacılarımız, eşlerimiz, sevgililerimiz olan kadınlar iyi ki varlar. AK Parti olarak her daim kadının yanında, kadın tarafında olan bir politika sergilediğimizi bir kez daha hatırlatmak isterim. Kendinizi hiç yalnız hissetmeyin hiç kimse yoksa biz varız.” dedi.

BAŞKAN FÜZÜN’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Programa katılan hanımefendiler ve beyefendiler AK Parti Akhisar Teşkilatı Başkanı Fatih Füzün ve yönetimine teşekkürlerini sundular düşünülmek önemli hissettirmek çok değerli teşekkür ederiz dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.