AK PARTİ'DEN KRİTİK TOPLANTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2022 - 17:12, Güncelleme: 19.07.2022 - 17:12
 

AK PARTİ'DEN KRİTİK TOPLANTI

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı başkanlığında AK Partili kurmayların da katılımıyla bir toplantı gerçekleşti. Yapılan toplantı sonrası sosyal medyada yapılan açıklamada, "Yaz dönemi çalışmaları esas alınarak, yapılacak çalışmalar planlandı." ifadesi yer aldı. AK PARTİ TAM KADRO AK Parti'nin Manisalı kurmayları bir toplantı gerçekleştirdi. AK Parti milletvekilleri Murat Baybatur, Semra Kaplan Kıvırcık, Uğur Aydemir, Tamer Akkal, İsmail Bilen ve Mehmet Ali Özkan toplantıda yer aldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe başkanları ve il yönetiminden de toplantıya katılım oldu. “KOORDİNASYON TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK” AK Parti Manisa'nın sosyal medya hesabından toplantı sonrası bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, “Koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.” açıklaması yapıldı. AK Partili kurmayların eksiksiz bir şekilde toplantıda yer alması dikkat çekti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı başkanlığında AK Partili kurmayların da katılımıyla bir toplantı gerçekleşti. Yapılan toplantı sonrası sosyal medyada yapılan açıklamada, "Yaz dönemi çalışmaları esas alınarak, yapılacak çalışmalar planlandı." ifadesi yer aldı.

AK PARTİ TAM KADRO

AK Parti'nin Manisalı kurmayları bir toplantı gerçekleştirdi. AK Parti milletvekilleri Murat Baybatur, Semra Kaplan Kıvırcık, Uğur Aydemir, Tamer Akkal, İsmail Bilen ve Mehmet Ali Özkan toplantıda yer aldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçe başkanları ve il yönetiminden de toplantıya katılım oldu.

“KOORDİNASYON TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK”

AK Parti Manisa'nın sosyal medya hesabından toplantı sonrası bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, “Koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.” açıklaması yapıldı. AK Partili kurmayların eksiksiz bir şekilde toplantıda yer alması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.