AK PARTİLİ BAYBATUR'DAN ANKARA'DA YOĞUN TEMPO

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 17:00, Güncelleme: 14.12.2022 - 17:00
 

AK PARTİLİ BAYBATUR'DAN ANKARA'DA YOĞUN TEMPO

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Rusya'dan gelen Rus heyetini karşıladı. Gün içinde gerçekleşen görüşmeler sonrası parlamentolar arası çalışmalar ele alındı. Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav V. Volodin'in ziyaretten memnun kaldığı öğrenildi. HEYETLER ARASI GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ AK Partili Baybatur, "TBMM Başkanımız Mustafa Şentop ve Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav V. Volodin'in katılımları ile heyetler arası görüşmemizi gerçekleştirdik. Görüşmemizde parlamentolar arası çalışmaların ve ilişkilerin geliştirilmesi konularını değerlendirdik." açıklamasında bulundu. BÖLGEDEKİ DURUM MASAYA YATIRILDI Bölgeden yaşanan son olayların masaya yatırıldığı toplantıda Baybatur, "TBMM Başkanımız Mustafa Şentop'un ev sahibliğinde Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin ile bir araya gelerek, parlamentolar arası çalışmaları ve bölgedeki yaşanan son durumu değerlendirdik." ifadesinde bulundu. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ZİYARET EDİLDİ AK Parti heyeti ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyarette bulundu. Sosyal medya hesabından yapılan ziyareti duyuran AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "TBMM Başkanımız Mustafa Şentop ve Komisyon Başkanlarımız ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettik." dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Rusya'dan gelen Rus heyetini karşıladı. Gün içinde gerçekleşen görüşmeler sonrası parlamentolar arası çalışmalar ele alındı. Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav V. Volodin'in ziyaretten memnun kaldığı öğrenildi.

HEYETLER ARASI GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

AK Partili Baybatur, "TBMM Başkanımız Mustafa Şentop ve Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav V. Volodin'in katılımları ile heyetler arası görüşmemizi gerçekleştirdik. Görüşmemizde parlamentolar arası çalışmaların ve ilişkilerin geliştirilmesi konularını değerlendirdik." açıklamasında bulundu.

BÖLGEDEKİ DURUM MASAYA YATIRILDI

Bölgeden yaşanan son olayların masaya yatırıldığı toplantıda Baybatur, "TBMM Başkanımız Mustafa Şentop'un ev sahibliğinde Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin ile bir araya gelerek, parlamentolar arası çalışmaları ve bölgedeki yaşanan son durumu değerlendirdik." ifadesinde bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ZİYARET EDİLDİ

AK Parti heyeti ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyarette bulundu. Sosyal medya hesabından yapılan ziyareti duyuran AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "TBMM Başkanımız Mustafa Şentop ve Komisyon Başkanlarımız ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.