AK PARTİLİ KIVIRCIK YUMRUKAYA’YI ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2022 - 18:15, Güncelleme: 21.11.2022 - 18:15
 

AK PARTİLİ KIVIRCIK YUMRUKAYA’YI ZİYARET ETTİ

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti.
ETV'nin kuruluşunun 29. Yılını kutlayan Kıvırcık, Ofis Home mağazasındaki mutfakları inceledi. Kıvırcık, mağazadaki personellerle uzun uzun sohbet etti. Kıvırcık, ofis ve büro ürünlerinde de marka olan Ofis Home'un Showroom'unu gezdi. KIVIRCIK’TAN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR Ofis Home mağazasındaki ürünlerini beğendiğini dile getiren Kıvırcık, "Gerçekleştirdikleri yayın politikası ve tarafsız tutumlarından dolayı ETV'nin 29. Yaşını tekrardan kutluyorum. Ofis Home mağazasında bulunan farklı mutfak modellerini ve mekanizmalarını çok beğendiğimi belirtmek istiyorum. Erdinç Yumrukaya'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum." açıklamasında bulundu. YUMRUKAYA’DAN KIVIRCIK’A BAŞARILAR DİLEĞİ Kıvırcık'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Yumrukaya, "Semra Kaplan Kıvırcık'ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaret beni oldukça mutlu etti. ETV'nin kuruluşunun 29. yılında güzel dileklerini ileten Kıvırcık'a teşekkürlerimi iletiyorum. Ofis Home mağazamızda bulunan mutfak, ofis ve büro ürünlerini de Kıvırcık'a gösterme fırsatı bulduk. Kıvırcık'ın yaptığı çalışmaları ve ziyaretleri yakından takip ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarından başarılar ve kolaylıklar diliyorum." ifadesinde bulundu.
AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home mağazasında ziyaret etti.

ETV'nin kuruluşunun 29. Yılını kutlayan Kıvırcık, Ofis Home mağazasındaki mutfakları inceledi. Kıvırcık, mağazadaki personellerle uzun uzun sohbet etti. Kıvırcık, ofis ve büro ürünlerinde de marka olan Ofis Home'un Showroom'unu gezdi.

KIVIRCIK’TAN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR

Ofis Home mağazasındaki ürünlerini beğendiğini dile getiren Kıvırcık, "Gerçekleştirdikleri yayın politikası ve tarafsız tutumlarından dolayı ETV'nin 29. Yaşını tekrardan kutluyorum. Ofis Home mağazasında bulunan farklı mutfak modellerini ve mekanizmalarını çok beğendiğimi belirtmek istiyorum. Erdinç Yumrukaya'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum." açıklamasında bulundu.

YUMRUKAYA’DAN KIVIRCIK’A BAŞARILAR DİLEĞİ

Kıvırcık'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Yumrukaya, "Semra Kaplan Kıvırcık'ın gerçekleştirmiş olduğu ziyaret beni oldukça mutlu etti. ETV'nin kuruluşunun 29. yılında güzel dileklerini ileten Kıvırcık'a teşekkürlerimi iletiyorum. Ofis Home mağazamızda bulunan mutfak, ofis ve büro ürünlerini de Kıvırcık'a gösterme fırsatı bulduk. Kıvırcık'ın yaptığı çalışmaları ve ziyaretleri yakından takip ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarından başarılar ve kolaylıklar diliyorum." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.