AK PARTİLİ KIVIRCIK'TAN YOĞUN TEMPO

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2022 - 17:07, Güncelleme: 28.12.2022 - 17:07
 

AK PARTİLİ KIVIRCIK'TAN YOĞUN TEMPO

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, İlmek Tarımsal Kooperatifi’nin açılışına katıldı. Açılış sonrası, Yunusemre ilçesinde ziyaretlerde bulunan Kıvırcık, Raziye Yavaş ve annesi Hatice Yavaş’a ziyarette bulundu.
AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa’da ziyaretlerini sürdürüyor. İlmek Tarımsal Kooperatifi’nin açılışına katılan Kıvırcık kadınların iş hayatına daha çok katılmasını gerektiğine vurgu yaptı. “KADIN ÜRETİR EKONOMİ GÜÇLENİR” Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kıvırcık, “Kadın elinin değdiği yerde emek ve bereket vardır. Manisa ovamızın bereketli topraklarından serpilen ürünlerimizin işlenerek ekonomiye kazandırıldığı İlmek Tarımsal Kooperatifi’nin açılışını gerçekleştirdik. Kadınlarımızın el emeği göz nuru ile yaptıkları ürünler ile kadınlarımız ev ve ülke ekonomilerine can katıyor. “Kadın Üretir Ekonomi Güçlenir” açıklamasında bulundu. “HAYIR DUASINI ALDIK” Kooperatif açılışı sonrası ziyaretlerine devam eden Kıvırcık, “Yunusemre İlçe Koordinatörü İl Yöneticimiz Yeliz Sipahi, İlçe Yöneticimiz Mesude Şen, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Ebru Kaplan ve İlçe Kadın Kollarımız ile birlikte Raziye Yavaş hanımefendiyi ve annesi Hatice teyzemizi ziyaret edip hayır duasını aldık…” ifadesinde bulundu.
AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, İlmek Tarımsal Kooperatifi’nin açılışına katıldı. Açılış sonrası, Yunusemre ilçesinde ziyaretlerde bulunan Kıvırcık, Raziye Yavaş ve annesi Hatice Yavaş’a ziyarette bulundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa’da ziyaretlerini sürdürüyor. İlmek Tarımsal Kooperatifi’nin açılışına katılan Kıvırcık kadınların iş hayatına daha çok katılmasını gerektiğine vurgu yaptı.

“KADIN ÜRETİR EKONOMİ GÜÇLENİR”

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kıvırcık, “Kadın elinin değdiği yerde emek ve bereket vardır. Manisa ovamızın bereketli topraklarından serpilen ürünlerimizin işlenerek ekonomiye kazandırıldığı İlmek Tarımsal Kooperatifi’nin açılışını gerçekleştirdik. Kadınlarımızın el emeği göz nuru ile yaptıkları ürünler ile kadınlarımız ev ve ülke ekonomilerine can katıyor. “Kadın Üretir Ekonomi Güçlenir” açıklamasında bulundu.

“HAYIR DUASINI ALDIK”

Kooperatif açılışı sonrası ziyaretlerine devam eden Kıvırcık, “Yunusemre İlçe Koordinatörü İl Yöneticimiz Yeliz Sipahi, İlçe Yöneticimiz Mesude Şen, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Ebru Kaplan ve İlçe Kadın Kollarımız ile birlikte Raziye Yavaş hanımefendiyi ve annesi Hatice teyzemizi ziyaret edip hayır duasını aldık…” ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.