AK PARTİLİ ÖZKAN’DAN ‘6 BENZEMEZ’ BENZETMESİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2023 - 16:41, Güncelleme: 27.01.2023 - 16:41
 

AK PARTİLİ ÖZKAN’DAN ‘6 BENZEMEZ’ BENZETMESİ

AK Parti Manisa Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Av. Mehmet Ali Özkan, 6’lı masanın “Erdoğan aday olamaz” açıklamasına cevaben açıklamalarda bulundu. AK Partili Özkan, "Er meydanı’ndan kaçacak yer ve bahane aramaları kimseyi şaşırtmamıştır.” ifadesinde bulundu.
Perşembe günü gerçekleşen 9 saatlik 6’lı masa toplantısının yankıları sürüyor. 6’lı masanın “Erdoğan aday olamaz” açıklamasına AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan yanıt verdi. “MESNETSİZ VE TEMELSİZ METİN…” AK Partili Özkan açıklamasında; “Türkiye ve aziz milletimize dair idealleri olmayan, inandıkları değerleri ayaklar altına alan, ufuksuz, vizyonsuz 6 benzemezin sadece "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı sözde devirmek" için bir araya geldiği aşikar olmuştur. 9 saatlik görüşmenin ardından, “Erdoğan'ın aday olması mümkün değildir” şeklinde mesnetsiz ve temelsiz bir metni paylaşarak; Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan karşısında seçime girmekten korktuklarını ilan etmişlerdir. Oysa hepsi her fırsatta "seçim ve sandık" çağrısı yapıyorlar, “Erdoğan’ın yeniden aday olabileceğini” söylüyorlardı. Erdoğan’ın adaylığına karşı üçüncü dönem itirazı yapmayacaklarını, Erdoğan’ın bir kere daha cumhurbaşkanı olmasını ancak seçmenin engelleyeceğini. Bunu böyle tartışmalı hukuk yollarıyla engellemeyi iyi bir yöntem olarak görmediklerini, Erdoğan’ın hukuken yeniden aday olabilmesi için erken seçim olması, ya da kendisinin ve meclisin feshedilmesi gerektiğini, Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimle gitmesi gerektiğini, seçim kaybetmeden giderse kendince zamanla "hiçbir zaman kaybetmedim" gibi bir argüman oluşturacağını ve  “Erdoğan’ın yeniden aday olabileceğini” söylüyorlardı.” dedi.  “YENİLECEKLERİNİN İLANI” AK Partili Özkan, “Bu ve buna benzer açıklamaları ortadayken… 11’inci kez toplanan 6 benzemezin; kendi “ortak adaylarını” açıklamak yerine, “Cumhurbaşkanımız Sn Erdoğan’ın aday olamayacağını” söylemeleri, "sandıktan korkmak”tır, "yenileceklerinin ilanı"dır. 2 Yıldan bu yana "geliyor gelmekte olan" masalını anlatan, "hemen seçim, sandığı getirin", "Erdoğan'ı sandıkta yeneceğiz" diye bas bas bağıran muhalefetin geldiği nokta "Erdoğan aday olamaz" olmuştur. Değişik partilerin, farklı gibi gözüken ideolojilerle 6’lı masa etrafında toplanıp, "er meydanı’ndan kaçacak yer ve bahane aramaları kimseyi şaşırtmamıştır. Fakat vizyondan, liderlikten, lider karizmasından uzak, bu topraklara, bu millete ait yerli ve milli projeleri, söylemleri olmayanların, tarihin önünde ve milletin huzurunda yüzlerini ağartacak hiçbir hayırlı hizmetin içinde yer alamayacakları, bu ülkeye ve bu aziz millete; kaos ve kargaşadan başka verebilecekleri bir şey olmadığı bir kez daha görülmüştür” diyerek sözlerine son verdi.” ifadesinde bulundu.
AK Parti Manisa Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Av. Mehmet Ali Özkan, 6’lı masanın “Erdoğan aday olamaz” açıklamasına cevaben açıklamalarda bulundu. AK Partili Özkan, "Er meydanı’ndan kaçacak yer ve bahane aramaları kimseyi şaşırtmamıştır.” ifadesinde bulundu.

Perşembe günü gerçekleşen 9 saatlik 6’lı masa toplantısının yankıları sürüyor. 6’lı masanın “Erdoğan aday olamaz” açıklamasına AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan yanıt verdi.

“MESNETSİZ VE TEMELSİZ METİN…”

AK Partili Özkan açıklamasında; “Türkiye ve aziz milletimize dair idealleri olmayan, inandıkları değerleri ayaklar altına alan, ufuksuz, vizyonsuz 6 benzemezin sadece "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı sözde devirmek" için bir araya geldiği aşikar olmuştur. 9 saatlik görüşmenin ardından, “Erdoğan'ın aday olması mümkün değildir” şeklinde mesnetsiz ve temelsiz bir metni paylaşarak; Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan karşısında seçime girmekten korktuklarını ilan etmişlerdir. Oysa hepsi her fırsatta "seçim ve sandık" çağrısı yapıyorlar, “Erdoğan’ın yeniden aday olabileceğini” söylüyorlardı. Erdoğan’ın adaylığına karşı üçüncü dönem itirazı yapmayacaklarını, Erdoğan’ın bir kere daha cumhurbaşkanı olmasını ancak seçmenin engelleyeceğini. Bunu böyle tartışmalı hukuk yollarıyla engellemeyi iyi bir yöntem olarak görmediklerini, Erdoğan’ın hukuken yeniden aday olabilmesi için erken seçim olması, ya da kendisinin ve meclisin feshedilmesi gerektiğini, Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimle gitmesi gerektiğini, seçim kaybetmeden giderse kendince zamanla "hiçbir zaman kaybetmedim" gibi bir argüman oluşturacağını ve  “Erdoğan’ın yeniden aday olabileceğini” söylüyorlardı.” dedi.

 “YENİLECEKLERİNİN İLANI”

AK Partili Özkan, “Bu ve buna benzer açıklamaları ortadayken… 11’inci kez toplanan 6 benzemezin; kendi “ortak adaylarını” açıklamak yerine, “Cumhurbaşkanımız Sn Erdoğan’ın aday olamayacağını” söylemeleri, "sandıktan korkmak”tır, "yenileceklerinin ilanı"dır. 2 Yıldan bu yana "geliyor gelmekte olan" masalını anlatan, "hemen seçim, sandığı getirin", "Erdoğan'ı sandıkta yeneceğiz" diye bas bas bağıran muhalefetin geldiği nokta "Erdoğan aday olamaz" olmuştur. Değişik partilerin, farklı gibi gözüken ideolojilerle 6’lı masa etrafında toplanıp, "er meydanı’ndan kaçacak yer ve bahane aramaları kimseyi şaşırtmamıştır. Fakat vizyondan, liderlikten, lider karizmasından uzak, bu topraklara, bu millete ait yerli ve milli projeleri, söylemleri olmayanların, tarihin önünde ve milletin huzurunda yüzlerini ağartacak hiçbir hayırlı hizmetin içinde yer alamayacakları, bu ülkeye ve bu aziz millete; kaos ve kargaşadan başka verebilecekleri bir şey olmadığı bir kez daha görülmüştür” diyerek sözlerine son verdi.” ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.