AK PARTİLİ UĞUR AYDEMİR’DEN YOĞUN TEMPO

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2022 - 15:17, Güncelleme: 29.11.2022 - 15:17
 

AK PARTİLİ UĞUR AYDEMİR’DEN YOĞUN TEMPO

AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Uğur Aydemir, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda Bütçe görüşmeleri tamamlanır tamamlanmaz tekrar sahaya inerek Manisa’daki programlarına kaldığı yerden devam etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret eden Aydemir, geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden MHP İl Başkanı Murat Öner için, Başkan Ergün’e taziyelerini iletti. AYDEMİR’DEN BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR Aydemir, belediye ziyaretleri kapsamında son olarak Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerin ardından Belediye Başkanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Aydemir, halka hizmet yolunda yürüttükleri çalışmalarda başarılar diledi. AYDEMİR’DEN MHP’YE TAZİYE ZİYARETİ Belediye ziyaretlerinin ardından hafta sonu babasını kaybeden AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve ailesini ziyaret eden Aydemir, daha sonra da MHP İl Başkanı Murat Öner’in vefatı nedeniyle MHP Manisa İl Teşkilatına taziye ziyaretinde bulundu. VALİ KARADENİZ, AYDEMİR’İ AĞIRLADI Aydemir, taziye ziyaretlerinin ardından Umre vazifesini yerine getirip, kutsal topraklardan dönen Önceki Dönem AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gürkan Kızıltuğ’u ziyaret etti. Aydemir, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i de makamında ziyaret ederek Manisa’daki günlük programını tamamladı.
AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Uğur Aydemir, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda Bütçe görüşmeleri tamamlanır tamamlanmaz tekrar sahaya inerek Manisa’daki programlarına kaldığı yerden devam etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret eden Aydemir, geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden MHP İl Başkanı Murat Öner için, Başkan Ergün’e taziyelerini iletti.

AYDEMİR’DEN BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Aydemir, belediye ziyaretleri kapsamında son olarak Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerin ardından Belediye Başkanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Aydemir, halka hizmet yolunda yürüttükleri çalışmalarda başarılar diledi.

AYDEMİR’DEN MHP’YE TAZİYE ZİYARETİ

Belediye ziyaretlerinin ardından hafta sonu babasını kaybeden AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve ailesini ziyaret eden Aydemir, daha sonra da MHP İl Başkanı Murat Öner’in vefatı nedeniyle MHP Manisa İl Teşkilatına taziye ziyaretinde bulundu.

VALİ KARADENİZ, AYDEMİR’İ AĞIRLADI

Aydemir, taziye ziyaretlerinin ardından Umre vazifesini yerine getirip, kutsal topraklardan dönen Önceki Dönem AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gürkan Kızıltuğ’u ziyaret etti. Aydemir, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i de makamında ziyaret ederek Manisa’daki günlük programını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.