AK PARTİLİ YAVAŞ, KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2023 - 16:09, Güncelleme: 11.01.2023 - 16:09
 

AK PARTİLİ YAVAŞ, KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, Kadın Belediye Meclis Üyeleri ve Merkez İlçelerdeki kadın muhtarlar ile bir araya geldi.
Yeni yılın ilk toplantısında kadınlar tarafından yoğun bir katılım gösterildi. AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, kadınların toplumda daha fazla yer alması gerektiğine vurgu yaptı. “KADINLARIMIZLA BİRLİKTE OLMAK İSTEDİK” Kadının hayatın her alanında öneminden bahseden Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş: "Bugün kadınlarımız ile bir araya gelerek yeni yılın ilk günlerinde birlikte olmak istedik. Kadının toplumun her alanında söz sahibi ve karar alma mekanizmalarında yer alması adına kadın Belediye meclis üyelerimizin, kadın muhtarlarımızın artması gerekiyor. Buna yönelik istişarelerde bulunarak Cumhuriyetimizin 100. yılında daha fazla kadınımızın yer almasını istiyoruz" dedi.
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, Kadın Belediye Meclis Üyeleri ve Merkez İlçelerdeki kadın muhtarlar ile bir araya geldi.

Yeni yılın ilk toplantısında kadınlar tarafından yoğun bir katılım gösterildi. AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, kadınların toplumda daha fazla yer alması gerektiğine vurgu yaptı.

“KADINLARIMIZLA BİRLİKTE OLMAK İSTEDİK”

Kadının hayatın her alanında öneminden bahseden Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş: "Bugün kadınlarımız ile bir araya gelerek yeni yılın ilk günlerinde birlikte olmak istedik. Kadının toplumun her alanında söz sahibi ve karar alma mekanizmalarında yer alması adına kadın Belediye meclis üyelerimizin, kadın muhtarlarımızın artması gerekiyor. Buna yönelik istişarelerde bulunarak Cumhuriyetimizin 100. yılında daha fazla kadınımızın yer almasını istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.