Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’dan Erdinç Yumrukaya’ya ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 10:51, Güncelleme: 22.02.2021 - 10:51
 

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’dan Erdinç Yumrukaya’ya ziyaret

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya; Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili’yi Ofis Home Mağazası’nda ağırladı.
Akhisar’ın değişen ve gelişen çehresi ile Manisa dışında da tanınan bir ilçe olduğunu belirten Yumrukaya; “ Başkanımız Dutlulu’nun babası Ahmet Dutlulu ile yakın bir dostluğumuz var, uzun yıllar birlikte siyaset yaptık. Şimdi de oğlu Besim Dutlulu’nun başarılı bir siyasetçi ve yerel yönetimci olarak başarılarına tanık oluyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Akhisar’da çok fazla aile dostumuz var, herkes belediyenin çalışmalarından çok memnun ve takdir ediyor. Bu da fanatik bir Manisalı olarak beni çok gururlandırıyor. Başkan Besim Dutlulu ve yardımcısı Ekrem Kayserili’ye Ofis Home Mağazamıza gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. DUTLULU; “ERDİNÇ BEY’İN CANLI YAYIN KONUĞU OLACAĞIM” Manisa’ya yaptıkları ziyaret kapsamında Erdinç Yumrukaya’yı da ziyaret ettiklerini belirten Besim Dutlulu; “ Değerli büyüğümüz Yumrukaya’yı ziyaret ederek kahvesini içtik. Kendisi ile önemli konuları değerlendirdik. Önümüzdeki günlerde de ETV Stüdyosu’nda Sayın Yumrukaya’nın sorularını yanıtlayacağım. Erdinç beye ve oğlu Velihan beye misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” Dedi.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya; Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili’yi Ofis Home Mağazası’nda ağırladı.

Akhisar’ın değişen ve gelişen çehresi ile Manisa dışında da tanınan bir ilçe olduğunu belirten Yumrukaya; “ Başkanımız Dutlulu’nun babası Ahmet Dutlulu ile yakın bir dostluğumuz var, uzun yıllar birlikte siyaset yaptık. Şimdi de oğlu Besim Dutlulu’nun başarılı bir siyasetçi ve yerel yönetimci olarak başarılarına tanık oluyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Akhisar’da çok fazla aile dostumuz var, herkes belediyenin çalışmalarından çok memnun ve takdir ediyor. Bu da fanatik bir Manisalı olarak beni çok gururlandırıyor. Başkan Besim Dutlulu ve yardımcısı Ekrem Kayserili’ye Ofis Home Mağazamıza gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

DUTLULU; “ERDİNÇ BEY’İN CANLI YAYIN KONUĞU OLACAĞIM”

Manisa’ya yaptıkları ziyaret kapsamında Erdinç Yumrukaya’yı da ziyaret ettiklerini belirten Besim Dutlulu; “ Değerli büyüğümüz Yumrukaya’yı ziyaret ederek kahvesini içtik. Kendisi ile önemli konuları değerlendirdik. Önümüzdeki günlerde de ETV Stüdyosu’nda Sayın Yumrukaya’nın sorularını yanıtlayacağım. Erdinç beye ve oğlu Velihan beye misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.