AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ASFALT ÇALIŞMASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2022 - 15:21, Güncelleme: 30.05.2022 - 15:21
 

AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ASFALT ÇALIŞMASI

Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler asfalt sezonuna hızlı başladı. Akhisar Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları doğrultusunda Akselendi Mahallesinde toplam 8 bin metrekare asfalt çalışmasını tamamladı. AKSELENDİ MAHALLESİNE YATIRIM Akselendi mahallesi 1 sokak çıkışına 4000 metrekare sıcak asfalt , 20 sokak ve pazar yanı yeni açılan sokağa 4000 metrekare çift kat sathi kaplama uygulaması tamamlanmış ve muhtelif sokaklarda planlı olan 1000 metrekare kilitli parke taş uygulamasına en kısa sürede başlanacağı bildirildi. “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK” Akhisar halkı için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Dutlulu, “Ekiplerimiz merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Akselendi Mahallemizde 8 bin metrekare asfalt çalışmamız tamamlandı; 1000 metrekare kilitli parke taş uygulamasına başlıyoruz. Plan ve program dahilinde tüm şehrimizde çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı

Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler asfalt sezonuna hızlı başladı. Akhisar Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları doğrultusunda Akselendi Mahallesinde toplam 8 bin metrekare asfalt çalışmasını tamamladı.

AKSELENDİ MAHALLESİNE YATIRIM

Akselendi mahallesi 1 sokak çıkışına 4000 metrekare sıcak asfalt , 20 sokak ve pazar yanı yeni açılan sokağa 4000 metrekare çift kat sathi kaplama uygulaması tamamlanmış ve muhtelif sokaklarda planlı olan 1000 metrekare kilitli parke taş uygulamasına en kısa sürede başlanacağı bildirildi.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Akhisar halkı için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Dutlulu, “Ekiplerimiz merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Akselendi Mahallemizde 8 bin metrekare asfalt çalışmamız tamamlandı; 1000 metrekare kilitli parke taş uygulamasına başlıyoruz. Plan ve program dahilinde tüm şehrimizde çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.