Akhisar Belediyesi’nin meydan projesi, Kayalıoğlu’na renk kattı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2022 - 16:09, Güncelleme: 26.07.2022 - 16:09
 

Akhisar Belediyesi’nin meydan projesi, Kayalıoğlu’na renk kattı

Akhisar Belediyesi tarafından Kayalıoğlu Mahallesi’nde yapılan Meydan Projesi tamamlandı. Mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Besim Dutlulu, “Kayalıoğlu’nun gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzel oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Daha yaşanılabilir bir Akhisar oluşturmak adına ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Besim Dutlulu, Kayalıoğlu Meydan Projesi kapsamında hayata geçirdikleri havuz çalışması, çocuk oyun alanı, çeşme, tretuvar çalışması, aydınlatma çalışmaları ve Kayalıoğlu muhacir halkının geçmişine uygun duvar resim boyamaları ile meydanın çok daha modern bir hale geldiğini ifade etti. Başkan Dutlulu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kayalıoğlu mahallemizi ziyaret ederek hayata geçirdiğimiz meydan projesi çalışmasını yerinde inceledik. Mahalle halkımızın çalışmalardan memnun olması bizleri de fazlasıyla mutlu etti. Yapılan çalışmalarla birlikte Kayalıoğlu’nun gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel oldu.  Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Meydan çalışmalarımızın devamı gelecek. Hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” Mahalle ziyaretinde vatandaşların görüş ve taleplerini alan Başkan Dutlulu, halkın sevgisiyle karşılaştı. Mahalle halkı yapılan hizmetlerden dolayı yaşadıkları mutlulukları ifade ederek Başkan Dutlulu ve ekibine teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı, Ekrem Kayserili, Bedri Türk, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Tekin ve Kayalıoğlu Mahalle Muhtarı Armağan Ağdanlı eşlik etti.
Akhisar Belediyesi tarafından Kayalıoğlu Mahallesi’nde yapılan Meydan Projesi tamamlandı. Mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Besim Dutlulu, “Kayalıoğlu’nun gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzel oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Daha yaşanılabilir bir Akhisar oluşturmak adına ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Besim Dutlulu, Kayalıoğlu Meydan Projesi kapsamında hayata geçirdikleri havuz çalışması, çocuk oyun alanı, çeşme, tretuvar çalışması, aydınlatma çalışmaları ve Kayalıoğlu muhacir halkının geçmişine uygun duvar resim boyamaları ile meydanın çok daha modern bir hale geldiğini ifade etti.

Başkan Dutlulu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kayalıoğlu mahallemizi ziyaret ederek hayata geçirdiğimiz meydan projesi çalışmasını yerinde inceledik. Mahalle halkımızın çalışmalardan memnun olması bizleri de fazlasıyla mutlu etti. Yapılan çalışmalarla birlikte Kayalıoğlu’nun gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel oldu.  Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Meydan çalışmalarımızın devamı gelecek. Hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.”

Mahalle ziyaretinde vatandaşların görüş ve taleplerini alan Başkan Dutlulu, halkın sevgisiyle karşılaştı. Mahalle halkı yapılan hizmetlerden dolayı yaşadıkları mutlulukları ifade ederek Başkan Dutlulu ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı, Ekrem Kayserili, Bedri Türk, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Tekin ve Kayalıoğlu Mahalle Muhtarı Armağan Ağdanlı eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.