AKHİSAR’DA DEPREMZEDELER İÇİN SOSYAL MARKET VE BUTİK KURULDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 15:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 15:41
 

AKHİSAR’DA DEPREMZEDELER İÇİN SOSYAL MARKET VE BUTİK KURULDU

Akhisar Belediyesi, merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından yaraları sarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar’a gelen depremzedelerin tüm ihtiyaçlarını giderebileceği Sosyal Market ve Butik mağazasını açtıklarını duyurdu.
Akhisar Belediyesi, halkın da desteğini alarak depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Depremin ilk anlarından itibaren seferber olan Akhisar Belediyesi, afet bölgesinden Akhisar’a gelen depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra, şimdi de tüm ihtiyaçlarını giderebileceği bir merkez olan Sosyal Market ve Butik mağazasını açtı. Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Parkı içerisindeki Parkiçi Sinema Salonu yanında açılan Sosyal Market ve Butik Mağazası’nda depremzedeler tüm ihtiyaçlarını ücretsiz olarak giderirken, Başkan Dutlulu esnaf, halk ve yardımseverlerin de desteklerini beklediklerini ifade etti.  “EVLERE DEPREMZEDELERİMİZİ YERLEŞTİRDİK” Depremzedelerin ihtiyaç duyduğu her alanda tüm imkânlarıyla çalıştıklarını ve giderdiklerini belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar’a 800’ün üzerinde depremzede misafir olarak geldi. Barınma konusunda, büyük bir dayanışma örneği göstererek evlerini ücretsiz olarak afetzedelere veren ve hiçbir ücret istemeyen vatandaşlarımız oldu. O evlere depremzedelerimizi yerleştirdik. Bize ulaşan veya bizim ulaştığımız tüm afetzedelerimizin konaklama ihtiyacına yardımcı olduk. “ açıklamasında bulundu. YARDIMSEVERLER DESTEK DE BULUNABİLECEK Başkan Dutlulu, “Şimdi Akhisar Belediyesi Sosyal Market ve Butik mağazasını açtık. Burada kıyafetlerini, ayakkabılarını, hijyen ve temizlik ürünleri gibi ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi temin edebilsinler istedik. Tabii ki bu zorlu bir süreç. Akhisar Belediyesi olarak biz ücreti karşılığında buraya bolca malzeme aldık. Fakat esnafımızın da desteğine ihtiyacımız var. Ayakkabı ve kıyafet desteğinde bulunan esnaflarımız oldu ve inanın bu ürünler gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Esnaflarımıza duyarlılığı için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” ifadesinde bulundu. BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR Başkan Dutlulu, “Siz değerli Akhisarlılardan ricam, özellikle sıfır kıyafet konusunda çocuk olsun, büyük olsun belediyemize destek verirseniz bunların direkt olarak depremzedelere ulaşmasını sağlarsınız. İlçemize gelen depremzedeler bu merkezimize gelerek tüm ihtiyaçlarını kendileri gideriyor. İhtiyaç duydukları ürünleri de ekip arkadaşlarımıza iletiyor, biz de onları temin ediyoruz.  Bu süreç bir süre daha devam edecek diye düşünüyoruz. Bu bakımdan başta esnafımız olmak üzere tüm Akhisarlıların desteğini bekliyoruz. Destek veren tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Herkesten Allah razı olsun” dedi. BİRÇOK ÜRÜN BULUNUYOR Sosyal Market ve Butik Mağazası içerisinde gıda malzemesi, hijyen malzemesi, mutfak gereçleri, yorgan, battaniye, yastık, erkek, kadın ve çocuk iç-dış giyim, mama, biberon, bez, ayakkabı gibi ürünler bulunuyor. Ayrıca Sosyal Market ve Butik’e hiçbir şekilde ikinci el ürün getirilmemesi de belirtildi. Akhisar Belediyesi Sosyal Market ve Butik’e 4441145 numaralı Çözüm Merkezi üzerinden veya Whatsapp hattı 05394135991 ile iletişime geçilebilir. Emrah Er
Akhisar Belediyesi, merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından yaraları sarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar’a gelen depremzedelerin tüm ihtiyaçlarını giderebileceği Sosyal Market ve Butik mağazasını açtıklarını duyurdu.

Akhisar Belediyesi, halkın da desteğini alarak depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Depremin ilk anlarından itibaren seferber olan Akhisar Belediyesi, afet bölgesinden Akhisar’a gelen depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra, şimdi de tüm ihtiyaçlarını giderebileceği bir merkez olan Sosyal Market ve Butik mağazasını açtı. Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Parkı içerisindeki Parkiçi Sinema Salonu yanında açılan Sosyal Market ve Butik Mağazası’nda depremzedeler tüm ihtiyaçlarını ücretsiz olarak giderirken, Başkan Dutlulu esnaf, halk ve yardımseverlerin de desteklerini beklediklerini ifade etti. 
“EVLERE DEPREMZEDELERİMİZİ YERLEŞTİRDİK”
Depremzedelerin ihtiyaç duyduğu her alanda tüm imkânlarıyla çalıştıklarını ve giderdiklerini belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar’a 800’ün üzerinde depremzede misafir olarak geldi. Barınma konusunda, büyük bir dayanışma örneği göstererek evlerini ücretsiz olarak afetzedelere veren ve hiçbir ücret istemeyen vatandaşlarımız oldu. O evlere depremzedelerimizi yerleştirdik. Bize ulaşan veya bizim ulaştığımız tüm afetzedelerimizin konaklama ihtiyacına yardımcı olduk. “ açıklamasında bulundu.
YARDIMSEVERLER DESTEK DE BULUNABİLECEK
Başkan Dutlulu, “Şimdi Akhisar Belediyesi Sosyal Market ve Butik mağazasını açtık. Burada kıyafetlerini, ayakkabılarını, hijyen ve temizlik ürünleri gibi ihtiyaç duyabilecekleri her şeyi temin edebilsinler istedik. Tabii ki bu zorlu bir süreç. Akhisar Belediyesi olarak biz ücreti karşılığında buraya bolca malzeme aldık. Fakat esnafımızın da desteğine ihtiyacımız var. Ayakkabı ve kıyafet desteğinde bulunan esnaflarımız oldu ve inanın bu ürünler gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Esnaflarımıza duyarlılığı için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” ifadesinde bulundu.
BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR
Başkan Dutlulu, “Siz değerli Akhisarlılardan ricam, özellikle sıfır kıyafet konusunda çocuk olsun, büyük olsun belediyemize destek verirseniz bunların direkt olarak depremzedelere ulaşmasını sağlarsınız. İlçemize gelen depremzedeler bu merkezimize gelerek tüm ihtiyaçlarını kendileri gideriyor. İhtiyaç duydukları ürünleri de ekip arkadaşlarımıza iletiyor, biz de onları temin ediyoruz.  Bu süreç bir süre daha devam edecek diye düşünüyoruz. Bu bakımdan başta esnafımız olmak üzere tüm Akhisarlıların desteğini bekliyoruz. Destek veren tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Herkesten Allah razı olsun” dedi.
BİRÇOK ÜRÜN BULUNUYOR
Sosyal Market ve Butik Mağazası içerisinde gıda malzemesi, hijyen malzemesi, mutfak gereçleri, yorgan, battaniye, yastık, erkek, kadın ve çocuk iç-dış giyim, mama, biberon, bez, ayakkabı gibi ürünler bulunuyor. Ayrıca Sosyal Market ve Butik’e hiçbir şekilde ikinci el ürün getirilmemesi de belirtildi. Akhisar Belediyesi Sosyal Market ve Butik’e 4441145 numaralı Çözüm Merkezi üzerinden veya Whatsapp hattı 05394135991 ile iletişime geçilebilir. Emrah Er

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.