AKHİSAR’DA GAZİLER UNUTULMADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2022 - 15:21, Güncelleme: 20.09.2022 - 15:21
 

AKHİSAR’DA GAZİLER UNUTULMADI

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Akhisar protokol üyeleri; Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar Garnizon Komutanlığı ve Akhisar Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı akşam yemeğinde gaziler ve aileleri ile buluştu.
Akhisar Garnizon Komutanlığına ait Askeri Gazino’da düzenlenen akşam yemeği programına Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Akhisar Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, komutanlar, daire müdürleri, gaziler ve aileleri katıldı. “İYİ Kİ VARSINIZ” Akşam yemeği programında tek tek gazilerle sohbet eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı konuşmada, “Akhisar Kaymakamlığı ve Garnizon Komutanlığı ile birlikte düzenlediğimiz akşam yemeğinde kahraman gazilerimizi ve değerli ailelerini misafir ettik. Gazilerimizin varlığı, her zaman Türk Milleti'nin gönlünde eşsiz bir yere sahiptir ve hep öyle kalacaktır. İyi ki varsınız” ifadesinde bulundu. Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya’nın konuşması ve duanın ardından program son buldu.
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Akhisar protokol üyeleri; Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar Garnizon Komutanlığı ve Akhisar Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı akşam yemeğinde gaziler ve aileleri ile buluştu.

Akhisar Garnizon Komutanlığına ait Askeri Gazino’da düzenlenen akşam yemeği programına Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Akhisar Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, komutanlar, daire müdürleri, gaziler ve aileleri katıldı.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Akşam yemeği programında tek tek gazilerle sohbet eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı konuşmada, “Akhisar Kaymakamlığı ve Garnizon Komutanlığı ile birlikte düzenlediğimiz akşam yemeğinde kahraman gazilerimizi ve değerli ailelerini misafir ettik. Gazilerimizin varlığı, her zaman Türk Milleti'nin gönlünde eşsiz bir yere sahiptir ve hep öyle kalacaktır. İyi ki varsınız” ifadesinde bulundu. Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya’nın konuşması ve duanın ardından program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.