AKHİSARLILARIN ‘MODERN PAZAR’ SEVİNCİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2022 - 16:48, Güncelleme: 08.08.2022 - 16:48
 

AKHİSARLILARIN ‘MODERN PAZAR’ SEVİNCİ

Akhisar Belediyesi tarafından Ulucami Mahallesine kazandırılacak olan semt pazarının yapımı; Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatlarıyla, Ulucami Mahallesinde bulunan Gazi Ortaokulu ile İlçe Sağlık Merkezi arasında bulunan alanda başladı.
Bu önemli projeye dair ETV mikrofonlarına memnuniyetlerini anlatan Akhisarlı esnaf ve vatandaşlar; Başkan Besim Dutlulu'ya teşekkürlerini iletti. Vatandaşlar; "Mahallemizde pazar yeri ve otopark sorunu vardı. Ulucami, Kethüda ve Efendi Mahalle sakinleri olarak, alışveriş için çok uzak mahallelerdeki pazarlara gidiyorduk. Kendi mahallemizde semt pazarının kurulması bizler için büyük bir rahatlık olacak. Ayrıca hem Akhisar'a hem de mahallemize sosyo ve ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacak böyle bir projenin hayata geçilmesi mahalleli olarak bizleri çok mutlu etti. Belediyenin hizmetleri karşısında ziyadesi ile memnunuz. Esnafın ve mahalle sakinlerinin yüzünü güldüren bu gibi projeler, Akhisar'ın hızlı bir şekilde gelişmesini sağlıyor” şeklinde konuştular. PAZAR YERİ İÇİN TALEPTE BULUNAN ESNAFTAN BAŞKANA TEŞEKKÜR  "Cumartesi günleri semt pazarı, diğer günler ise; alt katı otopark, üst katı da spor alanı ve oyun alanı olarak kullanılacak olan bu proje, son derece modern bir yer olacağa benziyor. Mahalle sakinlerinin ve pazarcı esnafının uzun zamandır beklediği bir hizmetti. Böyle bir pazar yerinin yapılması için 2018'de belediyeye baş vurarak talepte bulundum. Besim Başkan gelince o'na da mahallemiz adına bu talebimizi ilettim. Sağ olsun kendisi de duyarlılık gösterdi ve modern semt pazarının yapımını başlattı," diyen bir mahalle esnafı; "Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Akhisar Belediyesi tarafından Ulucami Mahallesine kazandırılacak olan semt pazarının yapımı; Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatlarıyla, Ulucami Mahallesinde bulunan Gazi Ortaokulu ile İlçe Sağlık Merkezi arasında bulunan alanda başladı.

Bu önemli projeye dair ETV mikrofonlarına memnuniyetlerini anlatan Akhisarlı esnaf ve vatandaşlar; Başkan Besim Dutlulu'ya teşekkürlerini iletti. Vatandaşlar; "Mahallemizde pazar yeri ve otopark sorunu vardı. Ulucami, Kethüda ve Efendi Mahalle sakinleri olarak, alışveriş için çok uzak mahallelerdeki pazarlara gidiyorduk. Kendi mahallemizde semt pazarının kurulması bizler için büyük bir rahatlık olacak. Ayrıca hem Akhisar'a hem de mahallemize sosyo ve ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacak böyle bir projenin hayata geçilmesi mahalleli olarak bizleri çok mutlu etti. Belediyenin hizmetleri karşısında ziyadesi ile memnunuz. Esnafın ve mahalle sakinlerinin yüzünü güldüren bu gibi projeler, Akhisar'ın hızlı bir şekilde gelişmesini sağlıyor” şeklinde konuştular.

PAZAR YERİ İÇİN TALEPTE BULUNAN ESNAFTAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

 "Cumartesi günleri semt pazarı, diğer günler ise; alt katı otopark, üst katı da spor alanı ve oyun alanı olarak kullanılacak olan bu proje, son derece modern bir yer olacağa benziyor. Mahalle sakinlerinin ve pazarcı esnafının uzun zamandır beklediği bir hizmetti. Böyle bir pazar yerinin yapılması için 2018'de belediyeye baş vurarak talepte bulundum. Besim Başkan gelince o'na da mahallemiz adına bu talebimizi ilettim. Sağ olsun kendisi de duyarlılık gösterdi ve modern semt pazarının yapımını başlattı," diyen bir mahalle esnafı; "Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.