AKSOY VE YUMRUKAYA DEPREM BÖLGESİNE GİDEN DESTEKLERİ KONUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2023 - 16:30, Güncelleme: 01.03.2023 - 16:30
 

AKSOY VE YUMRUKAYA DEPREM BÖLGESİNE GİDEN DESTEKLERİ KONUŞTU

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home'da ziyaret etti. Yapılan görüşmede Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bölgesine yaptığı yardımlar ve destekler ele alındı. “SEFERBERLİK HALİ ALDIK” Aksoy, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak depremin ilk anından itibaren seferberlik hali aldık. Başkan Cengiz Ergün'ün talimatları ile vakit kaybetmeden afet bölgesine ulaştık. Büyükşehir olarak deprem bölgesinde ekiplerimiz canla başla çalıştı. Umarım bir daha böyle bir afeti yaşamayız. Vakit ayırdığı için de Yumrukaya'ya teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. “BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ DESTAN YAZDI” Yumrukaya, "6 Şubat tarihinden itibaren tüm Türkiye olarak büyük bir acı içerisindeyiz. Allah bir daha böyle afetleri milletimize yaşatmasın. Büyükşehir ekipleri ilk günden itibaren deprem bölgesinde adeta destan yazdı. Büyükşehir ekipleri, depremzede vatandaşlara destek ve yardımda bulundukları gibi arama kurtarma çalışmalarında da önemli bir rol oynadı. Başta Başkan Cengiz Ergün olmak üzere bütün Büyükşehir çalışanlarına teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Ofis Home'da ziyaret etti. Yapılan görüşmede Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bölgesine yaptığı yardımlar ve destekler ele alındı.

“SEFERBERLİK HALİ ALDIK”

Aksoy, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak depremin ilk anından itibaren seferberlik hali aldık. Başkan Cengiz Ergün'ün talimatları ile vakit kaybetmeden afet bölgesine ulaştık. Büyükşehir olarak deprem bölgesinde ekiplerimiz canla başla çalıştı. Umarım bir daha böyle bir afeti yaşamayız. Vakit ayırdığı için de Yumrukaya'ya teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

“BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ DESTAN YAZDI”

Yumrukaya, "6 Şubat tarihinden itibaren tüm Türkiye olarak büyük bir acı içerisindeyiz. Allah bir daha böyle afetleri milletimize yaşatmasın. Büyükşehir ekipleri ilk günden itibaren deprem bölgesinde adeta destan yazdı. Büyükşehir ekipleri, depremzede vatandaşlara destek ve yardımda bulundukları gibi arama kurtarma çalışmalarında da önemli bir rol oynadı. Başta Başkan Cengiz Ergün olmak üzere bütün Büyükşehir çalışanlarına teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.